Lifestyle

Απρόοπτο! Ο Νίκος Υποφάντης: «Σοκαρίστηκε» με τα… ακατάλληλα πλάνα που έπαιξαν στον αέρα

Απρόοπτο! Ο Νίκος Υποφάντης: «Σοκαρίστηκε» με τα… ακατάλληλα πλάνα που έπαιξαν στον αέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Απρόοπτο! Ο Νίκος Υποφάντης: «Σοκαρίστηκε» με τα… ακατάλληλα πλάνα που έπαιξαν στον αέρα

Το "απρόοπτο" στον αέρα του Action24

Με μία είδηση που καταφτάνει από την Τσεχία και τα πλάνα που τη συνοδεύουν φαίνεται πως… αναστατώθηκε ο Νίκος Υποφάντης. Ο παρουσιαστής του Action24 δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή του, όταν στον αέρα της εκπομπής το πρωινό της Παρασκευής (13/9) έπαιξαν πλάνα από την Τσέχα, Táňa Bystroňová, που προσελήφθη από την ποδοσφαιρική ομάδα FK Viagem για να αναλάβει τα social media του αθλητικού συλλόγου.

«Θα σας πάω στην Τσεχία. Ένας σύλλογος ποδοσφαίρου προσέλαβε αυτή την κυρία, που είναι influencer, για να παίρνει συνεντεύξεις από τους παίκτες, γιατί δεν πήγαιναν καλά στους αγώνες. Από τότε που προσελήφθη, είναι πρώτοι στη βαθμολογία. Φαίνεται ότι αποδίδει το… μέτρο», είπε η δημοσιογράφος του «Action Τώρα», Μαρία Μιχαιρίνα, παρουσιάζοντας το θέμα.

«Τους αρέσει μάλλον ο τρόπος που κάνει τις συνεντεύξεις, τους ρωτάει κρίσιμα ερωτήματα και αυτό αποδίδει», σχολίασε με χιούμορ ο Νίκος Υποφάντης, με τη Ντόρα Κουτροκόη να παρατηρεί στο ίδιο ύφος: «Είναι γουρλού».

Όταν λίγα δευτερόλεπτα μετά έπεσαν στον αέρα πλάνα από τα αποδυτήρια της συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας, με την Táňa Bystroňová ημίγυμνη, ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει την… αναστάτωσή του και μπήκε μπροστά στο videowall, προσπαθώντας «μάταια» να κρύψει τις εικόνες.

«Βάζω Χ στην οθόνη… η κυρία κάνει συνεντεύξεις εδώ», απολογήθηκε ο Νίκος Υποφάντης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments