Lifestyle

Ραγίζει καρδιές ο Τάσος Κωστής για τη γυναίκα του: «Μετά τον θάνατό της έφυγα από την Ελλάδα»

Ραγίζει καρδιές ο Τάσος Κωστής για τη γυναίκα του: «Μετά τον θάνατό της έφυγα από την Ελλάδα»

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Ραγίζει καρδιές ο Τάσος Κωστής για τη γυναίκα του: «Μετά τον θάνατό της έφυγα από την Ελλάδα»

"Όταν ήμουν στο σπίτι, όπου και να κοίταζα μου θύμιζε τη γυναίκα μου. Τα πάντα γύρω μου ήταν εκείνη".

Για την απώλεια της συζύγου του, Μαριάννας, την περασμένη άνοιξη από καρκίνο και την απόφασή του να εγκαταλείψει την Ελλάδα προκειμένου να ξεχάσει μιλά ο Τάσος Κωστής. Ο σπουδαίος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

«Αυτό τον καιρό με βρίσκεις στην Κύπρο. Μετά τον θάνατο της γυναίκας μου πήρα την απόφαση να φύγω από την Ελλάδα για λίγο καιρό. Δέχτηκα μια πρόταση εδώ που με ενθουσίασε κι έτσι έφυγα. Μαζί με τον Λώρη Λοϊζίδη επιστρέφουμε πίσω στον χρόνο και ανεβάζουμε επί σκηνής την δημοφιλέστερη και εμπορικότερη κωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου τον, Μπακαλόγατο», δηλώνει αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Φύγατε από την Ελλάδα για να διαχειριστείτε τον θάνατο της συζύγου σας;

«Η αλήθεια είναι αυτή. Ήθελα να φύγω για να αλλάξω παραστάσεις. Όταν ήμουν στο σπίτι, όπου και να κοίταζα μου θύμιζε τη γυναίκα μου. Τα πάντα γύρω μου ήταν εκείνη. Πήρα λοιπόν την απόφαση να πάω στην Κύπρο και για ψυχολογικούς λόγους. Πίεσα τον εαυτό μου να το κάνω για να ξεχαστώ. Μετά τον θάνατο της συζύγου μου άδειασε το σπίτι. Ήμουν δίπλα στη γυναίκα μου όλο το 24ωρο, μέχρι και το τέλος», απαντά ο ηθοποιός.

«Είμαι σε φάση προσαρμογής τώρα. Προσπαθώ να πάω παρακάτω. Ενώ τα τελευταία τρία χρόνια πηγαίναμε πολύ καλά, το τελευταίο εξάμηνο ήρθαν τα πάνω κάτω. Ξεκίνησε μία κάθοδος προς τον θάνατο και αυτό με τάραξε πάρα πολύ. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια. Ζω ακόμη και τώρα την αγάπη της συζύγου μου, ήταν τα πάντα για μένα. Στεκόταν δίπλα μου, όχι πίσω μου, και με στήριζε», περιγράφει αμέσως μετά ο Τάσος Κωστής.

«Ποτέ δεν προλαβαίνεις να πεις όσα θα ήθελες. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε έρχεται το τέλος και είναι πολύ ψυχοφθόρο να κάνεις αποχαιρετισμούς σε αυτές τις περιπτώσεις», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Τάσος Κωστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments