Πολιτική

Δημοσκόπηση Realpolls: Ανδρουλάκης και Δούκας προηγούνται για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση Realpolls: Ανδρουλάκης και Δούκας προηγούνται για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Δημοσκόπηση Realpolls: Ανδρουλάκης και Δούκας προηγούνται για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Οι δύο βασικοί διεκδικητές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας

Οι δύο βασικοί διεκδικητές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Realpolls για το Protagon.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις. Ο πρώτος συγκεντρώνει ποσοστό 25,6% και ο δεύτερος 23%, ενώ τα ποσοστά διαμορφώνονται σε 26,4% και 24,6% μετά την κατανομή της αδιευκρίνιστης ψήφου.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Άννα Διαμαντοπούλου με 19,4%, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος ακολουθεί με 18,5%. Η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μιχάλης Κατρίνης φαίνεται να μένουν πίσω, με 3,8% και 3,7% αντίστοιχα.

Πού προηγείται ο Χάρης Δούκας

Στο ερώτημα «Ποιος από τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο σίγουροι ότι μπορεί να ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση;», ο Χάρης Δούκας προηγείται με διαφορά 10 μονάδων του Νίκου Ανδρουλάκη: το 50,6% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι ο κ. Δούκας μπορεί να κερδίσει την εξουσία, ενώ για τον κ. Ανδρουλάκη το αντίστοιχο ποσοστό είναι 40,2%.

Όσον αφορά στις εκτιμήσεις για τον δεύτερο γύρο, ο Χάρης Δούκας έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments