Αθλητισμός

ΑΕΚ: Επιστροφή σε κιτρινόμαυρα λιμέρια για τον Αραούχο

ΑΕΚ: Επιστροφή σε κιτρινόμαυρα λιμέρια για τον Αραούχο

Πηγή Φωτογραφίας: [369652] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Με βάση την ανάρτησή του δημοσιογράφου στα social media ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας για τρεις μήνες μέχρι τον Δεκέμβριο
Παίκτης της Σέρο Πορτένιο θεωρείται ο Σέρχιο Αραούχο, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα από την Παραγουάη, στην οποία προπονητής είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Στο πρωτάθλημα της Παραουγάης για τη φανέλα της Σέρο Πορτένιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρχιο Αραούχο. Σύμφωνα με τον Ούριελ Ουγκτ, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής «έκλεισε» στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Με βάση την ανάρτησή του δημοσιογράφου στα social media ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας για τρεις μήνες μέχρι τον Δεκέμβριο, καθώς ολοκληρώνεται η σεζόν στη χώρα. Η Σέρο Πορτένιο αποτελεί την τρίτη ομάδα του 32χρονου στη Λατινική Αμερική ύστερα από τις Μπόκα Τζούνιορς (2010-13) και Τίγκρε (2013-14).

Ενδιαφέρον για τον Αραούχο το τελευταίο διάστημα έδειξε τόσο ο Άρης, όσο και η Ομόνοια Λευκωσίας, ωστόσο ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επέλεξε την επιστροφή στη Λατινική Αμερική.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Αργεντινού δημοσιογράφου, Ούριελ Ουγκρτ για τον Σέρχιο Αραούχο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments