Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ποιος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Λαμέλα στο ματς με τον Βόλο

ΑΕΚ: Ποιος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Λαμέλα στο ματς με τον Βόλο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΑΕΚ: Ποιος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Λαμέλα στο ματς με τον Βόλο

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση με το παιχνίδι με τον Βόλο στην OPAP Arena (16/09, 20:00, COSMOTE Sport 1). Ο Έρικ Λαμέλα είναι στα πιτς λόγω ενοχλήσεων και είναι πολύ πιθανό να μην είναι στη θέση του Ματίας Αλμέιδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς ήταν αυτός που έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο σε αυτή τη θέση φέτος. Ο Κροάτης μέσος ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν στην ΑΕΚ και έχει παίξει σε όλα τα ματς ως βασικός και φαντάζει το φαβορί για να πάρει τη θέση του. Αυτός φαντάζει στην παρούσα φάση η λύση που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν στις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Μαζί με τον Λιούμπιτσιτς σε αυτή τη θέση υπολογίζεται και ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος βέβαια έχει πολύ περιορισμένο ρόλο μέχρι στιγμής, με εξαίρεση τη ρεβάνς με τη Νόα που αντικατέστησε ο Λιβάι Γκαρσία.

Σε αυτή τη θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Περέιρα, αν και μέχρι πρότινος έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο στο “οκτώ” ως αλλαγή ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Μαζί του φυσικά είναι και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στο δέκα και στο “οκτώ”.

Ο Πινέδα έχει επίσης τη δυνατότητα να αγωνιστεί εκεί, ωστόσο προτιμάται περισσότερο ως “οκτάρι” και δύσκολα θα τον δούμε να παίζει πίσω από τον φορ στο δέκα. Βέβαια ο Μεξικανός προέρχεται από υπερατλαντικό ταξίδι, επομένως παίζει κι αυτό το ρόλο του για τη χρησιμοποίησή του.

Πηγή: sport24–Θωμάς Τζουβάρας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments