Αθλητισμός

Premier League: Η Νότιγχαμ Φόρεστ σόκαρε την Λίβερπουλ [0-1]

Premier League: Η Νότιγχαμ Φόρεστ σόκαρε την Λίβερπουλ [0-1]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram officialnffc//Premier League: Η Νότιγχαμ Φόρεστ σόκαρε την Λίβερπουλ [0-1]

Με γκολ του Χάντσον-Οντόι στο 72ο λεπτό η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Λίβερπουλ 

Με γκολ του Χάντσον-Οντόι στο 72ο λεπτό η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Λίβερπουλ και τη γκρέμισε από την κορυφή της Premier League, όπου βρίσκεται πλέον μόνη η Μάντσεστερ Σίτι που έκανε το 4×4 επικρατώντας με 2-1 της Μπρέντφορντ.

Στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ είχε δοκάρι στο 17′ το δυνατό σουτ του Ντίας και στη συνέχεια δυσκολευόταν από την ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων, με συνέπεια να μην καταφέρει να γίνει απειλητική παρά μόνο στο 40′ με την κεφαλιά του ΜακΆλιστερ που απέκρουσε ο Σελς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nottingham Forest (@officialnffc)

Οι «κόκκινοι» προσπάθησαν να πιέσουν περισσότερο στο β’ μέρος αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τη Φόρεστ, από την άλλη πλευρά, να βγαίνει μπροστά πιο συχνά σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, να δείχνει ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνη και να σκοράρει τελικά στο 72′ με το ωραίο πλασέ του Χάντσον-Οντόι που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την αντεπίθεση για το 0-1.

Σκορ που έμεινε ως το τέλος, με τη Λίβερπουλ να γνωρίζει την πρώτη φετινή ήττα και να μένει στους 9 βαθμούς ενώ η ομάδα του Νότιγχαμ ανέβηκε στους 8.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments