Αθλητισμός

«Ράγισαν» οι πέτρες για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου στη Λεωφόρο! [vid]

«Ράγισαν» οι πέτρες για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου στη Λεωφόρο! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [371821] ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΡΟΥΞΙ ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

Σχεδόν έξι μήνες από τον ξαφνικό της χαμό, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, συνέρρευσαν στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της

Σχεδόν έξι μήνες από τον ξαφνικό της χαμό, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, συνέρρευσαν στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της εμβληματικής αρχηγού της ομάδας βόλεϊ γυναικών, που «έφυγε» στις 3 Μαρτίου του 2024.

Το ιστορικό κλειστό γήπεδο του Παναθηναϊκού, εκτός από τους φίλους της ομάδας, φιλοξένησε και αρκετούς γνωστούς, αλλά και συγγενείς της εμβληματικής αρχηγού του «τριφυλλιού», οι οποίοι έδωσαν το «παρόν». Εκεί ήταν και η ομάδα του Α.Ο. Βριλησσίων, η πρώτη στην οποία αγωνίστηκε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου ερχόμενη στη χώρα μας.

Η τιμές μνήμης, ξεκίνησαν με ένα συγκινητικό πεντάλεπτο βίντεο με τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου, σε δηλώσεις, αλλά και σε ένδοξες στιγμές της, με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο από το 2003 μέχρι και το 2009 κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Ελλάδος.

Την στιγμή που το βίντεο έπαιζε οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ύψωσαν ένα πανό με δεκάδες πυρσούς αναμμένους στο οποίο αναγραφόταν η φράση: «Bασίλειο ο Τάφος του Ινδού και Βασίλισσα του εσύ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments