Αθλητισμός

Τις μεταγραφικές κινήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αποθέωσε η Marca

Τις μεταγραφικές κινήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αποθέωσε η Marca

Πηγή Φωτογραφίας: [370128] BASKET LEAGUE 2023-2024 / 3oς ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Τις μεταγραφικές κινήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ενόψει της επόμενης σεζόν στη Euroleague, αποθέωσε η ισπανική Marca

Τις μεταγραφικές κινήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ενόψει της επόμενης σεζόν στη Euroleague, αποθέωσε η ισπανική Marca, σε άρθρο της, ενώ παράλληλα κάνουν αναφορά και στις… δικές τους Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

«Οι Έλληνες διέλυσαν την αγορά της Euroleague: Ποια είναι η κατάσταση στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα;», ήταν ο τίτλος τους εν λόγω άρθρου που αναφέρεται στις μεταγραφικές κινήσεις των δύο «αιωνίων», το φετινό καλιοκαίρι.

Διαβάστε μέρος του κειμένου της Marca:

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μονοπώλησαν τις κινήσεις στην αγορά. Αν έγινε κάτι διασκεδαστικό στην αγορά της Euroleague, αυτό έγινε στην Ελλάδα, κλέβοντας τα φώτα από την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.

Η Ελλάδα, ένα μέρος που υπήρχε η άποψη ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τις άλλες ομάδες, έριξε λεφτά στο τραπέζι. Σπάζοντας ρεκόρ, ο Παναθηναϊκός έχει 50 εκατ. ευρώ μπάτζετ, ξεπερνώντας τα 40 εκατομμύρια της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας σε νούμερα που παλαιότερα έφτανε μόνο η ΤΣΣΚΑ, που για χρόνια θεωρείτο η πλουσιότερη ομάδα εκτός NBA.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCA (@marca)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments