Lifestyle

Power of Love-Σωτηρία: «Έχει τύχει πάνω σε συνουσία να αεριστώ, όχι μία φορά, συνέχεια» [vid]

Power of Love-Σωτηρία: «Έχει τύχει πάνω σε συνουσία να αεριστώ, όχι μία φορά, συνέχεια» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ//Power of Love-Σωτηρία: «Έχει τύχει πάνω σε συνουσία να αεριστώ, όχι μία φορά, συνέχεια» [vid]

Μια στιγμή γεμάτη γέλια και αμηχανία

Μια στιγμή γεμάτη γέλια και αμηχανία σημειώθηκε στο Power of Love, όταν η Σωτηρία Δεμίρογλου μοιράστηκε με τους υπόλοιπους παίκτες και την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου δύο προσωπικές ιστορίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής συζήτησης, η Καραβάτου ζήτησε από τους παίκτες να μοιραστούν προσωπικές τους εμπειρίες. Η Σωτηρία πήρε τον λόγο και περιέγραψε δύο περιστατικά, με το δεύτερο να προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση.

Αρχικά, ανέφερε μια αστεία στιγμή κατά την οποία, ενώ είχε βγει βόλτα με την κολλητή της και τον σκύλο της, σκόνταψε και έπεσε με τα μούτρα μπροστά σε μια καφετέρια. Ωστόσο, η δεύτερη ιστορία ήταν αυτή που έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια. Η Σωτηρία αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης είχε αεριστεί αρκετές φορές, γεγονός που προκάλεσε αμηχανία και γέλια τόσο από τους παίκτες όσο και από την ίδια την παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καραβάτου, γελώντας, έκλεισε την κουβέντα με χιούμορ, λέγοντας: «Και κάπως έτσι θα σας αποχαιρετήσω». Αμέσως μετά, αποχαιρέτησε τους παίκτες του ριάλιτι, αφήνοντας το κοινό με το πιο χαρούμενο και διασκεδαστικό κλείσιμο της ημέρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments