Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Υπερήφανος για την πρόοδο της Ελληνικής Αγωγής

Άδωνις Γεωργιάδης: Υπερήφανος για την πρόοδο της Ελληνικής Αγωγής

Πηγή Φωτογραφίας: [368715] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η εκμάθηση των Αρχαίων Ελληνικών δεν είναι πλέον αγγαρεία

«Αισθάνομαι υπερήφανος για την πρόοδο της Ελληνικής Αγωγής», υπογραμμίζει, σε ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας αναφέρεται στα άλματα που έχουν πραγματοποιηθεί χάρη στη διεύθυνση της Ευγενίας Μανωλίδου και κάνει ειδική μνεία στη ζέση και τη χαρά με την οποία οι μαθητές και οι μαθήτριες έχουν αγκαλιάσει τη διδασκαλία της αρχαιοελληνικής γραμματείας και του Ελληνικού Πολιτισμού.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Η Σχολή μας υπό την Διεύθυνση της Ευγενίας Μανωλίδου έχει κάνει άλματα. Συνεργασίες πολλές με ξένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, ολοκαίνουργια σύγχρονα βιβλία, καινούργιες αίθουσας διδασκαλίας. Σήμερα, ανήμερα της μεγάλης Εορτής του Σταυρού, ξεκίνησαν τα φετινά μας μαθήματα Παίδων. Όλες οι αίθουσες, από τα νήπια, τα παιδιά Δημοτικού, έως και τα μεγαλύτερα παιδιά γεμάτες. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τους μαθητές μας για την επιμέλεια τους. Αυτό όμως που μου έδωσε την μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι ότι όλη η Σχολή ξεχειλίζει από χαρά! Όταν ίδρυσα την «Ελληνική Αγωγή» πριν από 30 χρόνια, ο βασικός μου στόχος ήταν να αποδείξουμε ότι υπάρχει τρόπος να διδάσκεις τα Αρχαία Ελληνικά και γενικά τον Ελληνικό Πολιτισμό χωρίς ο μαθητής να το αντιμετωπίζει ως αγγαρεία. Λοιπόν ο στόχος αυτός επετεύχθη και το πλήθος των μαθητών μας το αποδεικνύει. Καλή χρονιά σε όλα μας τα παιδιά!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments