Πολιτική

Πολάκης: «Διαφώνησα με τον Κασσελάκη και για τα F-35»!

Πολάκης: «Διαφώνησα με τον Κασσελάκη και για τα F-35»!

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τι λέει για τις «τσουχτερές» τιμές που παρουσίασε ο Μητσοτάκης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα το πρωί στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων μίλησε για την στήριξη που προσέφερε στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας, ωστόσο, ότι έκανε λάθος καθώς δεν διαμόρφωσε ένα κομματικό επιτελείο. Λόγο έκανε και για τη διαφωνία του για τα F-35 για τα οποία είπε το «ναι» ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά και για τη διαφωνία του με το νομοσχέδιο με τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο κ.Πολάκης είπε πως σε ένα τόσο σοβαρό θέμα πρέπει να υπάρχει συζήτηση . Για τα F-35 είπε ότι πριν από 2 χρόνια «τα αγοράζαμε 80 έως 90 εκατομμύρια το αεροσκάφος και 30 εκατομμύρια τα όπλα και τώρα ο Μητσοτάκης έφερε αγορά 200 εκατομμύρια μόνο το αεροσκάφος»!

Απαντώντας, δε, στην κριτική που του έγινε από την Έλενα Ακρίτα είπε ότι αν ήταν ομοφοβικός δεν θα στήριξε στον Κασσελάκη για πρόεδρο.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης είπε ότι ένιωσε την ανάγκη να βγει μπροστά και με τις γνώσεις του και με τον τρόπο του να οδηγήσει τα πράγματα μπροστά. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν θέλει να κερδίσει το κέντρο αλλά τους αριστερούς προοδευτικούς ανθρώπους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments