Trash

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ υιοθετεί το look του Χάρι και προκαλεί φρενίτιδα στους θαυμαστές του

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ υιοθετεί το look του Χάρι και προκαλεί φρενίτιδα στους θαυμαστές του

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ υιοθετεί το look του Χάρι και προκαλεί φρενίτιδα στους θαυμαστές του

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με ένα edgy look που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε βασιλικούς άνδρες.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, που εκπροσώπησε τον βασιλιά Κάρολο Γ’, έκανε χτες την εμφάνισή του με νέο ατημέλητο μούσι στην παρέλαση του Royal Air Force College Cranwell στο Lincolnshire.

Ντυμένος με στρατιωτική στολή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, που ανέλαβε τον τίτλο του αρχισυνταγματάρχη της Αεροπορίας Στρατού νωρίτερα φέτος, έμοιαζε εντυπωσιακά με τον αδελφό του, πρίγκιπα Χάρι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γουίλιαμ ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ σήμερα τον πατέρα μου, την Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά», όπως μετέδωσε το BBC. «Αν και δεν αποφοίτησα από αυτήν τη σχολή, έχω αποφοιτήσει από την πτητική εκπαίδευση εδώ, οπότε είμαι εξοικειωμένος με τους εορτασμούς που ακολουθούν».

Στην παρέλαση συμμετείχαν 48 δόκιμοι αξιωματικοί της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και τέσσερις διεθνείς δόκιμοι αξιωματικοί από την Ιορδανία, την Κένυα, το Πακιστάν και την Ουγκάντα, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα σπουδών αξιωματικών και τη σπονδυλωτή αρχική εκπαίδευση αξιωματικών.

To νέο look του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Η νέα εμφάνιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ προκάλεσε έντονη αλληλεπίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να κατακλύζουν τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στους επίσημους λογαριασμούς του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Πρέπει να κρατήσεις το μούσι», έγραψε μια θαυμάστρια, ενώ μια άλλη ανέφερε λεπτομερώς μια λίστα με τικ που περιλάμβανε «μούσι, στολή, πρίγκιπας … ναι, είμαι ενθουσιασμένη».

«Με όλο το σεβασμό, Υψηλότατε Πρίγκιπα της Ουαλίας, το μούσι σας μας κόβει την ανάσα – παρακαλούμε κρατήστε το», έγραψε μια άλλη θαυμάστρια.

Παρά το γεγονός ότι η νέα γενειάδα του πρίγκιπα Γουίλιαμ θυμίζει το πρόσωπο του αδελφού του, είναι ίσως ένας από τους λίγους εναπομείναντες δεσμούς μεταξύ των αποξενωμένων αδελφών, οι οποίοι συναντήθηκαν τελευταία φορά τον Αύγουστο για το μνημόσυνο του εκλιπόντος θείου τους, λόρδου Ρόμπερτ Φέλοους.

Η σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ παραμένει τεταμένη από τότε που ο δούκας του Σάσεξ αποφάσισε να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, το 2020.

Επιπλέον, ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος διατηρεί γενειάδα εδώ και πάνω από μια δεκαετία, ανέφερε στα απομνημονεύματά του «Spare» ότι οι τρίχες στο πρόσωπό του είχαν προκαλέσει εντάσεις στη σχέση του με τον Γουίλιαμ.

Ο δούκας του Σάσεξ είχε ζητήσει την άδεια από την αείμνηστη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ Β’, να διατηρήσει τη γενειάδα του για τον γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ το 2018. Ο Χάρι εξήγησε ότι αυτό δεν ήταν μια «μικρή παράκληση», καθώς τα γένια απαγορεύονται στο βρετανικό στρατό, και ότι επρόκειτο να φορέσει τη στρατιωτική του στολή για την ιδιαίτερη ημέρα.

Ο πρίγκιπας Χάρι περιέγραψε τις τρίχες στο πρόσωπό του ως «κουβέρτα ασφαλείας» και ανέφερε ότι η μέλλουσα σύζυγός του δεν τον είχε δει ποτέ χωρίς αυτές. «Δεν ήθελα να έρθει στον διάδρομο και να αντικρίσει έναν εντελώς άγνωστο», έγραψε.

Παρά το γεγονός ότι η βασίλισσα το επέτρεψε, ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι ο Γουίλιαμ «έχασε την ψυχραιμία του» όταν το έμαθε και ζήτησε από τον αδελφό του να «ξυρίσει τη γενειάδα του». Ο Χάρι εξήγησε ότι όταν ρώτησε τον Γουίλιαμ γιατί τον ενοχλούσε η άδεια της γιαγιάς τους, ο Γουίλιαμ απάντησε: «Επειδή δεν μου επιτρεπόταν να κρατήσω τη δική μου».

«Α, να το», έγραψε ο Χάρι. «Μετά από μια αποστολή με τις Ειδικές Δυνάμεις, ο Γουίλιαμ επέστρεμε με μούσι και κάποιος του είπε να είναι καλό παιδί και να τρέξει να το ξυρίσει. Μισούσε την ιδέα ότι εγώ απολάμβανα ένα προνόμιο που του είχε στερηθεί».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει υιοθετήσει το νέο του δασύτριχο λουκ, ενδεχομένως ως ένδειξη της πιο χαλαρής στάσης του προς τη ζωή, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, ότι είναι «ελεύθερη από καρκίνο» και έχει ολοκληρώσει τη χημειοθεραπεία της.

«Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, δεν μπορώ να εκφράσω πόσο μεγάλη ανακούφιση νιώθω που ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία μου», μοιράστηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας τη Δευτέρα. «Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για την οικογένειά μας. Η ζωή μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε τρόπο να πορευτούμε μέσα από τις προκλήσεις και την αβεβαιότητα».

Η Κέιτ ανέφερε ότι το ταξίδι με τον καρκίνο είναι «πολύπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους» και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τα «απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, που συχνά τα θεωρούμε δεδομένα».

«Ο Γουίλιαμ και εγώ είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την υποστήριξη που έχουμε λάβει και αντλούμε μεγάλη δύναμη από όλους όσοι μας βοηθούν αυτή τη στιγμή. Η καλοσύνη, η ενσυναίσθηση και η συμπόνια που έχουμε λάβει ήταν πραγματικά ταπεινωτική. Σε όλους εκείνους που συνεχίζουν το δικό τους ταξίδι με τον καρκίνο, είμαι μαζί σας, δίπλα-δίπλα, χέρι-χέρι. Μέσα από το σκοτάδι, μπορεί να προκύψει φως, γι’ αυτό αφήστε αυτό το φως να λάμψει φωτεινά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments