Αθλητισμός

Μήνυμα Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές: Σταματήστε να μιλάτε για τα συμβόλαια σας

Μήνυμα Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές: Σταματήστε να μιλάτε για τα συμβόλαια σας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μήνυμα Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές: Σταματήστε να μιλάτε για τα συμβόλαια σας

Μήνυμα Μαρινάκη

«Σταματήστε να μιλάτε για τα συμβόλαια σας και αφήστε στην άκρη τις ευρωπαϊκές δάφνες από ότι συνέβη τον Μάη. Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο στόχο, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να καταλάβουμε πως όλα τα ματς απαιτούν μάχες», είπε αρχικά ο Μαρινάκης και συνέχισε.

«Πρέπει να τα δίνετε όλα και να ματώνετε για τη νίκη. Πρέπει να αλλάξετε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Να αλλάξετε την εικόνα και να τα δίνετε όλα στο γήπεδο» σύμφωνα με το newsbeast.gr

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μεντιλίμπαρ για το ματς με Παναιτωλικό: Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίζουμε τέτοια ματς

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό και άφησε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δίνει συγχαρητήρια στον αντίπαλο και να στέκεται σε όσα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του στη συνέχεια.

Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ στην Cosmote TV:

Για το πού αποδίδει την πρώτη απώλεια βαθμών: «Καταρχήν θέλουμε να συγχαρούμε τον αντίπαλο για την πάρα πολύ καλή άμυνα που έπαιξε σήμερα. Κλείστηκαν πάρα πολύ καλά πίσω, μας δυσκόλεψαν πολύ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να μπούμε από τα άκρα και έτσι προσπαθήσαμε με σέντρες να απειλήσουμε. Οι σέντρες που κάναμε δεν ήταν καλές, δεν καταφέραμε καθόλου να απειλήσουμε με αυτό τον τρόπο και τις λίγες φορές που προσπαθήσαμε να σουτάρουμε από μακριά, επίσης τα σουτ δεν ήταν καλά».

Για το αν το ματς με τον Παναιτωλικό μπορεί να αποτελέσει μάθημα για τα επόμενα παιχνίδια: «Ξέρουμε πως έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα πρέπει να βρούμε πώς θα τα αντιμετωπίσουμε. Επίσης όμως πρέπει να πούμε πως κάναμε και κάτι καλό σήμερα. Παρότι που ο αντίπαλος όταν κλείνεται έτσι έχει την ευκαιρία να βγει σε μία αντεπίθεση και να σε βλάψει, δεν δώσαμε καμία τέτοια ευκαιρία στον αντίπαλο. Υπό αυτή την έννοια η άμυνάς μας ήταν πολύ καλή και είναι επίσης ένα στοιχείο που πρέπει να προσέχουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments