Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτούς αναμένεται να βάλει ο Μεντιλίμπαρ με Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Αυτούς αναμένεται να βάλει ο Μεντιλίμπαρ με Παναιτωλικό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Αυτούς αναμένεται να βάλει ο Μεντιλίμπαρ με Παναιτωλικό

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Σάββατο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Σάββατο (14/9) με τον Ισπανό προπονητή να ανακοινώνει την αποστολή. Μέσα βρίσκονται οι Γουίλιαν και Ολιβέιρα, οι οποίοι δεν αποκλείεται να κάνουν ντεμπούτο, περνώντας κάποια στιγμή ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του ματς.

Αντιθέτως εκτός βρίσκονται οι Μασούρας και Ρέτσος. Ο Μεντιλίμπαρ δεν αναμένεται να ανακατέψει πολύ την τράπουλα και έτσι οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λαμία δεν θα είναι πολλές, εκτός απροόπτου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Η μία αλλαγή μπορεί να γίνει στα μετόπισθεν, με τον Κάρμο να παίρνει τη θέση του Ντόη ή του Πιρόλα στο κέντρο της άμυνας, μπροστά από τον Τζολάκη. Στα αμυντικά άκρα θα παραμείνουν οι Ροντινέι και Ορτέγκα.

Στον άξονα ο Έσε έχει καπαρωμένη τη θέση του, ενώ δίπλα του διεκδικούν να αγωνιστούν οι Στάμενιτς, Γκαρθία ή και ο Ντόη, εάν δεν παίξει στο κέντρο της άμυνας. Πιο μπροστά στη θέση “10” θα τοποθετηθεί, όπως συνηθίζεται, ο Τσικίνιο.

Δύσκολα θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στα επιθετικά άκρα, με τους Βέλντε και Μαρτίνς να διατηρούν τη θέση τους, ενώ στην κορυφή πρόκειται να παίξει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Πηγή: sport24.gr–Κώστας Αυγουστάκης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments