Lifestyle

Γεσθημανή Κουτούζογλου: Tο απόλυτο φαβορί στο Survivor – Το ανδροκρατούμενο επάγγελμα που κάνει

Γεσθημανή Κουτούζογλου: Tο απόλυτο φαβορί στο  Survivor – Το ανδροκρατούμενο επάγγελμα που κάνει

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Γεσθημανή Κουτούζογλου: Tο απόλυτο φαβορί στο Survivor – Το ανδροκρατούμενο επάγγελμα που κάνει

Όλοι λένε ότι θα νικήσει στο φετινό Survivor – Η Γεσθημανή Κουτούζογλου είναι το απόλυτο φαβορί

Είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση του παιχνιδιού επιβίωσης, με επιμονή και ανταγωνιστικότητα. Άλλωστε η ζωή και το επάγγελμα της την έχουν κάνει ήδη

Γεσθημανή Κουτούζογλου

  • Ηλικία: 36 ετών
  • Πόλη: Θεσσαλονίκη
  • Ιδιότητα: Υπαξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων

Κατάγεται από τη Δράμα και προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια καθώς έχει τρία αδέρφια. Η καθημερινότητα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το γυμναστήριο, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου. Ανήκει στις Ειδικές Δυνάμεις του στρατού, μία θέση που κατέκτησε μέσα από πολλές δυσκολίες.

I am a Survivor: Είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση του παιχνιδιού επιβίωσης, με επιμονή και ανταγωνιστικότητα. Άλλωστε η ζωή και το επάγγελμα της την έχουν κάνει ήδη Survivor.

Τους πήρε μέσα απο τα χέρια του Ατζούν: Οι παίκτες του Tempting Fortune θα κάνεις το Survivor να μοιάζει με παιδικό παιχνιδάκι

Το Tempting Fortune έρχεται στην Ελλάδα και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, την προσεχή Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τους παίκτες στο πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής τους.

Όπως υπογραμμίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης «καλώς ήρθατε στο παιχνίδι των πειρασμών. Ξεκινάει μία νέα περιπέτεια και οι παίκτες θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους. Έχουν δρόμο να διανύσουν και να αντιμετωπίσουν πολλούς πειρασμούς, αλλά έχουν έναν κοινό στόχο: να φτάσουν στον τερματισμό και να πάρουν 300.000 ευρώ. Τώρα που μπήκαν στο παιχνίδι, δεν υπάρχει επιστροφή».

Οι παίκτες μίλησαν στην κάμερα του ΣΚΑΙ για τη νέα αυτή εμπειρία. Ανάμεσα στις παίκτριες βρίσκεται και μία κοπέλα, η οποία είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο “My Style Rocks”, η Ειρήνη Καζάκη.

Πηγή: mynews247.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments