Lifestyle

Καιρό είχαμε να δούμε τα πιτσουνάκια: Μέσα σε ένα 24ωρο φανερώθηκαν Οικονομάκου και Τσερέλα

Καιρό είχαμε να δούμε τα πιτσουνάκια: Μέσα σε ένα 24ωρο φανερώθηκαν Οικονομάκου και Τσερέλα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Καιρό είχαμε να δούμε τα πιτσουνάκια: Μέσα σε ένα 24ωρο φανερώθηκαν Οικονομάκου και Τσερέλα

Η γνωστή ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες επιβεβαίωσε τις φήμες για τη νέα της σχέση

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα ήταν, αναμφισβήτητα, ένα από τα ζευγάρια του καλοκαιριού, με τους δύο να περνούν υπέροχες στιγμές και τον έρωτά τους να παραμένει δυνατός.

Η γνωστή ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες επιβεβαίωσε τις φήμες για τη νέα της σχέση, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τον 38χρονο μπασκετμπολίστα, με το ζευγάρι εν συνεχεία να πραγματοποιεί ένα ονειρεμένο καλοκαίρι σε αμέτρητους προορισμούς.

Το ταξίδι… εξπρές της Οικονομάκου για χάρη του συντρόφου της

Η Αθηνά Οικονομάκου πρόσφατα επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού φέτος θα βρίσκεται τηλεοπτικά στη νέα κωμική σειρά του Mega «Έχω παιδιά», όπου και έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Σε ένα break από τις υποχρεώσεις της, σήμερα χθες (14/9) η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στο Μιλάνο για να περάσει χρόνο με τον Μπρούνο Τσερέλα. Το βράδυ του Σαββάτου η ηθοποιός μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την έξοδό της στο Μιλάνο μαζί με τον αγαπημένο της, επιβεβαιώνοντας το πόσο πολύ τον σκέφτεται.

ΠΗΓΗ :
athensmagazine.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments