Lifestyle

Χώρισαν μετά από έξι χρόνια γάμου – Έκανε την αποκάλυψη η ίδια [vid,pics]

Χώρισαν μετά από έξι χρόνια γάμου – Έκανε την αποκάλυψη η ίδια [vid,pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Χώρισαν μετά από έξι χρόνια γάμου - Έκανε την αποκάλυψη η ίδια [vid,pics]

Διαζύγιο για την Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου και τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Δημήτρη Παπαγεωργίου
Διαζύγιο για την Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου και τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Δημήτρη Παπαγεωργίου. Η σχέση μεγάλης αγάπης και αφοσίωσης και το άδοξο τέλος.
Σε μια σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Καρολίνα Πελενδρίτου, η ασημένια Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης στο Παρίσι η οποία πριν από λίγα χρόνια παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Δημήτρη Χατζηγεωργίου.
Η ίδια έδωσε συνέντευξη σε εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης, όπου και αποκάλυψε ότι χώρισε από τον Παπαγεωργίου τον περασμένο Μάιο.
Η Παραολυμπιονίκης τόνισε ότι η προσωπική της ζωή ήταν θύμα της επιλογής της να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.
“Η προσωπική μου ζωή φυσικά κι ήταν θύμα”, δήλωσε. “Όταν ένας άνθρωπος αποφασίζει να ακολουθήσει έναν τομέα και αποφασίζει να είναι πολύ ψηλά, είναι όπως την πυραμίδα. Όταν είσαι ψηλά, είσαι στη μύτη, είσαι μόνος σου. Το κατω είναι πολύ διαφορετικό. Οπότε κάποιες στιγμές πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Για αυτό είπα και πριν, ότι υπήρχε και υπάρχει τίμημα για να είσαι σε ένα επίπεδο”.
Η κορυφαία αθλήτρια τόνισε ακόμα ότι η επιτυχία της στον αθλητισμό την δικαίωσε για τις θυσίες που έχει κάνει στη ζωή της.
“Επειδή ωρίμασα πια, καταλήγω ότι μπορείς. Δεν είχα την ωριμότητα πολλές φορές να το κάνω και δεν γινόταν πρακτικά. Ο πρωταθλητισμός είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ο ύπνος, οι απαιτήσεις, το φαγητό, δεν έχεις ευελιξία πουθενά. Καλοκαίρια πάντα μεγάλες διοργανώσεις. Οπότε φυσικά και θυσίασα πολλά πράγματα. Και φίλους και οικογένεια και προσωπική ζωή και εξόδους. Το αποτέλεσμα όμως, αυτής της πορείας με δικαίωσε”.
Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από έξι χρόνια περίπου και πραγματοποιούσε σπάνιες κοινές εξόδους σε κοσμικά events προτιμώντας να διατηρεί πιο χαμηλό προφίλ. Οι δυο τους ήταν μαζί αρκετά χρόνια πριν παντρευτούν.
Χώρισαν μετά από έξι χρόνια γάμου η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δημήτρης Παπαγεωργίου
 
Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από έξι χρόνια περίπου και πραγματοποιούσε σπάνιες κοινές εξόδους σε κοσμικά events προτιμώντας να διατηρεί πιο χαμηλό προφίλ. Οι δυο τους ήταν μαζί αρκετά χρόνια πριν παντρευτούν.

Ο γάμος με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου

Μιλώντας πριν από τρία χρόνια περίπου για τον γάμο της με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χατζηγεωργίου, η Καρολίνα Πελενδρίτου είχε πει:

“Με τον Δημήτρη είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Σίγουρα όταν υπάρχει ένα πρόβλημα αναπηρίας, δεν είναι και για τον άλλον εύκολο να το αποδεχτεί. Παίζει ρόλο πόσο έχεις συμβιβαστεί εσύ με το πρόβλημά σου.

Καρολίνα Πελενδρίτου

Είναι πολύ σημαντικό εμείς να δίνουμε το νόημα στους άλλους για το πώς θα με συμπεριφερθούν. Αν ήμουν ένας άνθρωπος εγώ π.χ. που γκρίνιαζα, και ήμουν κλεισμένη στο σπίτι… Αντιθέτως είμαι πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος, προσπαθώ να μην επιβαρύνω τους υπόλοιπους. Και αν αυτοί που είναι δίπλα μας, το βλέπουν αυτό, νιώθουν κι αυτοί καλύτερα.

Με τον Δημήτρη η σχέση μας είναι πολύ ειλικρινής και νομίζω ότι μόνο αυτό πρέπει να έχουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Σεβόμαστε ο ένας τη ζωή του άλλου. Ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Το θέμα είναι να μπορείς να βρεις μία ισορροπία μέσα από όλη αυτή την κατάσταση”.

Το πρόβλημα της υγείας της που ξεκίνησε από τα 9 της χρόνια

Η ίδια έχει εξηγήσει πως το πρόβλημα της υγείας της ξεκίνησε στα 9 της χρόνια, ίσως και νωρίτερα. Άρχισε να υποφέρει από έντονους πόνους, ενώ μέχρι τα 14 έγινε Βαλκανιονίκης στην κολύμβηση, την οποία ξεκίνησε για να βελτιώσει τη ζωή της.

Καρολίνα Πελενδρίτου

Στα 16 της έχασε την όρασή της, αλλά δεν το έβαλε κάτω και πριν από λίγες εβδομαδες στο Παρίσι έγραψε ιστορία κατακτώντας το όγδοο μετάλλιό της σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Πηγή: ond.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments