Πολιτική

Από μια κλωστή κρέμεται η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ

Από μια κλωστή κρέμεται η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: [371009] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στα χαρακώματα τα εσωκομματικά στρατόπεδα

Σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα ενωτικό κλίμα μεταξύ των αντίπαλων πλευρών, ο Νίκος Παππάς επισκέφθηκε τη ΔΕΘ συνοδευόμενος από στελέχη όλων των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ο μόνος που δεν παρευρέθηκε, ενώ δίπλα στον κ. Παππά βρίσκονταν οι Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος, Θεοδώρα Τζάκρη και άλλα μέλη, σε μια κίνηση που υπογράμμιζε τη συστράτευση τους εν μέσω των εξελίξεων στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Παράλληλα, το ενδεχόμενο δικαστικής προσφυγής από τον κ. Κασσελάκη σχετικά με τη διαχείριση του κόμματος, καθώς και η απειλή επιβολής ποινής κατά του έκπτωτου προέδρου, διατηρούν το κλίμα σε πολεμικό τόνο. Ωστόσο, οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι πρόκειται κυρίως για απειλές στο πλαίσιο της υπάρχουσας σύγκρουσης, χωρίς να αναμένονται ακραίες εξελίξεις.

Στο στρατόπεδο του κ. Κασσελάκη, εστιάζουν στα ψηφίσματα των νομαρχιακών επιτροπών, όπως αυτές της Α΄Αθήνας, Δυτικής Αθήνας, Νότιας Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, καθώς και στα Χανιά, που εκφράζουν αντίθεση στην απόφαση της Κ.Ε.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων από τον Στέφανο Κασσελάκη, στελέχη αποκαλύπτουν τις θέσεις τους. Οι 87 εκτιμούν ότι υπάρχει μια συσπείρωση της παλιάς βάσης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι διεργασίες εστιάζονται στην αναζήτηση του προσώπου που θα αναλάβει την ηγεσία της εσωκομματικής διαδικασίας.

Ταυτόχρονα, ο Παύλος Πολάκης αυξάνει τις δημόσιες εμφανίσεις του, καθώς έχει ήδη δηλώσει την υποψηφιότητά του.

Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν ο Παύλος Πολάκης και ο Απόστολος Γκλέτσος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments