Πολιτική

Στο Βερολίνο ο Παναγιωτόπουλος – Θα λάβει μέρος στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Μετανάστευση

Στο Βερολίνο ο Παναγιωτόπουλος – Θα λάβει μέρος στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Μετανάστευση

Πηγή Φωτογραφίας: [370212] ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ (LATO KLODIAN/EUROKINISSI)

Θα συμμετάσχει στο Συνέδριο «Western Balcans Summit 2024»

Στο Βερολίνο ταξιδεύει τη Δευτέρα ο υπουργός Μετανάστευσης και ΑσύλουΝίκος Παναγιωτόπουλος προκειμένου να λάβει μέρος σε υψηλού επιπέδου Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Μετανάστευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο, στο πλαίσιο της διάσκεψης, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναμένεται να έχει σημαντικές διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του, συμπεριλαμβανομένων των υπουργών της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Την Τρίτη, ο υπουργός θα συμμετάσχει στο Συνέδριο «Western Balcans Summit 2024». Ο υπουργός αναμένεται να τοποθετηθεί για τα κρίσιμα ζητήματα της παράτυπης μετανάστευσης, της διακίνησης μεταναστών, της εμπορίας ανθρώπων και του οργανωμένου εγκλήματος.

Το συνέδριο αυτό θα γίνει στον απόηχο της δέσμευσης του καγκελάριου Όλαφ Σολτς, για νέα μέτρα εναντίον της παράτυπης μετανάστευσης στη Γερμανία, προκαλεί δυσαρέσκεια στις χώρες υποδοχής των μεταναστευτικών κυμάτων, καθώς παραβιάζει τους κανόνες της συνθήκης Σένγκεν και δημιουργεί συνθήκες άνισης αντιμετώπισης των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments