Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Γιατί φέτος κανείς δεν περισσεύει

Παναθηναϊκός: Γιατί φέτος κανείς δεν περισσεύει

Πηγή Φωτογραφίας: [371837] SUPER LEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να αφήνει εκτός ομάδας παίκτες σε μια τόσο γεμάτη σεζόν

Το «Τριφύλλι» ενισχύθηκε φέτος σε μεγάλο βαθμό και ειδικά μεσοεπιθετικά γέμισε με ποιότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποιες ελλείψεις στο ρόστερ του. Οι οποίες βέβαια μπορούν να καλυφθούν… εκ των έσω, αν το πάρει απόφαση ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει θέσει κάποιους παίκτες εκτός ομάδας κι αυτό είναι απόλυτα λογικό αλλά και θεμιτό. Ωστόσο, εάν ο σύλλογος δεν καταφέρει να τους πουλήσει ή να τους παραχωρήσει με οποιοδήποτε καθεστώς μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, καλό θα είναι άπαντες να επιστρατευτούν για την δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε.

Οι «πράσινοι» έχουν ως μεγάλο στόχο την επιστροφή τους στην κορυφή της Ελλάδος, έχοντας ήδη μείνει στο -5 από την κορυφή μετά από 3 αγωνιστικές, όπου είχαν μάλιστα αρκετά βατό πρόγραμμα. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν πλέον και όλοι οφείλουν να δώσουν το 100% για να φέρουν τις απαιτούμενες νίκες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί και στην League Phase του Conference League, θα δώσει τουλάχιστον 6 ματς και έχει μια κλήρωση που του δίνει πάρα πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας μετά από πολλά χρόνια μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται -εάν δεν παραχωρηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα όπως αναφέραμε- στην ομάδα ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς και να μην υπολογίζεται. Πρόκειται για έναν παίκτη πολύ ποιοτικό, που μπορεί να μην έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν από αυτόν στον Παναθηναϊκό, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του. Άλλωστε, είναι ο μοναδικός αριστερός εξτρέμ στο ρόστερ, αφού οι Τετέ, Πελίστρι, Μαντσίνι και Λημνιός αγωνίζονται κανονικά δεξιά και ο Τζούρισιτς είναι δεκάρι.

Ο Σλοβένος εξτρέμ είναι στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του και εφόσον πληρώνεται από το «Τριφύλλι» θα πρέπει να επανενεργοποιηθεί από τον προπονητή του. Τουλάχιστον στην Ελλάδα, αφού στην Ευρώπη έμεινε εκτός λίστας για την League Phase.

Αντίστοιχα, πολύτιμες λύσεις -έστω εντός των συνόρων- μπορεί να δώσει και ο Ρούμπεν Πέρεθ. Ο «εγκέφαλος» της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια, που μπορεί να μην έχει ταχύτητα, όμως έχει πάντα σωστές τοποθετήσεις, παίζει έξυπνα και καθοδηγεί μαεστρικά τους συμπαίκτες του, αποτελώντας ίσως τον μοναδικό παίκτη του ρόστερ που μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό μιας αναμέτρησης.

Από την στιγμή που ο προπονητής έκρινε ότι οι παίκτες αυτοί δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στα «θέλω» του, θα έπρεπε να είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποτελέσουν παρελθόν. Αφού αυτό δεν έγινε, τότε η χρησιμοποίησή τους, αφού πρόκειται για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα ανήκουν στο «Τριφύλλι» και θα πληρώνονται κανονικά, μπορεί να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται.

Πηγή: paomazisou1908

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments