Lifestyle

Αργυρός: Η αποκάλυψη για τη σχέση του & το σοβαρό πρόβλημα υγείας [vid]

Αργυρός: Η αποκάλυψη για τη σχέση του & το σοβαρό πρόβλημα υγείας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ Argiros Konstantinos//Αργυρός: Η αποκάλυψη για τη σχέση του & το σοβαρό πρόβλημα υγείας [vid]

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στο Πρωινό για την Αλεξάνδρα Νίκα, την πατρότητα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και την κριτική που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Νταλάρα
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στο Πρωινό για την Αλεξάνδρα Νίκα, την πατρότητα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και την κριτική που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Νταλάρα λίγες μέρες πριν την μεγάλη του συναυλία στο Royal Albert Hall.

Αρχικά για τον Γιώργο Νταλάρ, είπε: «Ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο που θέλει να εκφραστεί. Η καλλιτεχνική αξία του Γιώργου Νταλάρα είναι τεράστια. Ούτε θέλω να συγκρίνω ότι η απάντησή μου είναι το Almbert Hall. Η καλλιτεχνική του αξία είναι τεράστια, το λέω σαν μαθητής. Η κριτική του με άγγιξε, δεν το κρύβω, το είδα σαν κριτική δασκάλου προς μαθητή.»

Σε άλλο σημείο είπε: « Έχω μάθει να ζω με τα απλά. Την ουσία τη βρίσκω εκεί. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι πολυτέλειες. Ζω σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Έχω καλούς συνεργάτες που διαχειρίζονται τα δικά μου πράγματα».

1726480176892-58852498-Capture.jpg

Και τόνισε ο τραγουδιστής: «Διαχειρίζονται εκείνοι την κατάσταση. Προσπαθώ να διασφαλίσω την οικογένειά μου. Ο αδελφός μου, η οικογένειά μου, φίλοι μου. Η καλύτερη επένδυση είναι να προσέχω τον εαυτό μου. Την επένδυση τη χρηματική θα την κάνουν εκείνοι που έχουν γνώση στο κομμάτι. Η επένδυση είναι συναισθηματική και ανθρώπινη.»

Για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νίκα και τις φήμες που γράφονται και λέγονται, τόνισε: «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί πρέπει να προστατεύσω τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό μου. Έχω μεγαλώσει σε μια όμορφη οικογένεια και έχω πάρει αγάπη και θα ήθελα να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments