Lifestyle

Βολές της Σκορδά κατά του Δημήτρη Σούρα στην παράσταση του Σεφερλή – «Τον βρήκα φανατισμένο»

Βολές της Σκορδά κατά του Δημήτρη Σούρα στην παράσταση του Σεφερλή – «Τον βρήκα φανατισμένο»
Εξέφρασε τις ενστάσεις της

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, μέσα στην οποία σατιρίζει το non binary άτομο και νικητή της Eurovision, Nemo. Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος υποστήριξε πως τα φύλα είναι δύο.

Αυτό θέλησε να καυτηριάσει και μέσω της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Buongiorno» πήρε θέση σχετικά με τη δήλωση του ψυχίατρου και τόνισε πως «στο συγκεκριμένο θέμα τον βρήκα φανατισμένο», ενώ για τον Μάρκο Σεφερλή είπε ότι «το βρίσκω πολύ επικίνδυνο, μέσα σε ένα λεπτό, να κάνεις μια τέτοια τοποθέτηση για να σε καταχειροκροτήσουν».

«Με όλη την εκτίμηση, εγώ είμαι τελείως ενάντια σε αυτό. Δηλαδή μέσα σε ένα λεπτό, σε αυτόν το χώρο, δεν υπάρχει λόγος να αναφερθείς σε τέτοια θέματα, τα οποία είναι λεπτά. Αν πας να διαβάσεις για έρευνες που γίνονται σχετικά, ακόμα και ανάμεσα στους γιατρούς, είναι όλα ρευστά, δεν είναι κάτι τόσο απλό για να το εξηγήσεις και να μείνεις στο πόσα είναι τα βιολογικά φύλα. Άνδρας, γυναίκα και γίνεται και μια παρένθεση intersex», είπε αρχικά η παρουσιάστρια αναφερόμενη στον Δημήτρη Σούρα.

«Υπάρχει και το κοινωνικό φύλο, για το οποίο εδώ δεν βλέπεις να γίνεται μια ανάλυση και το βρίσκω πολύ επικίνδυνο, μέσα σε ένα λεπτό, να κάνεις μια τέτοια τοποθέτηση για να σε καταχειροκροτήσουν. Δεν έχεις διαβάσει για το κοινωνικό φύλο; Δεν έχεις διαβάσει για την ταυτότητα την οποία εμείς ορίζουμε σαν άνθρωποι, ακόμη και στην ενήλικη ζωή μας για το πώς προσδιορίζουμε τον εαυτό μας μέσα στην κοινωνία; H κοινωνία μπορεί να επηρεάσει την βιολογία; Είναι πολλά τα ερωτήματα», συνέχισε η ίδια.

«Γιατί να βάλουμε τον κόσμο για μια ακόμα φορά στο να πάρει μέρος σε κάτι τέτοιο; Εμένα αυτή είναι η ένστασή μου. Δεν υποτιμώ ούτε την πορεία, ούτε τα χρόνια του κ. Σούρα, απλώς στο συγκεκριμένο θέμα τον βρήκα φανατισμένο», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments