Lifestyle

Γιώργος Πατούλης: “Σχεδιάζει τον γάμο του με τη Νάνσυ Κοίλου- Έξαλλη η Μαρίνα Σταυράκη”

Γιώργος Πατούλης: “Σχεδιάζει τον γάμο του με τη Νάνσυ Κοίλου- Έξαλλη η Μαρίνα Σταυράκη”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Διαδίκτυο//Γιώργος Πατούλης: "Σχεδιάζει τον γάμο του με τη Νάνσυ Κοίλου- Έξαλλη η Μαρίνα Σταυράκη"

''Ενα είναι (σ.σ. το παιδί), ένα και καλό'' είπε ο Γιώργος Πατούλης

Έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, φέρεται να είναι η Μαρίνα Σταυράκη, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Πατούλης μίλησε στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, δέχτηκε τα συγχαρητήρια της δημοσιογράφου της εκπομπής για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, και ξεκαθάρισε, απαντώντας σε ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι η Νάνσυ Κοίλου περιμένει δίδυμα, ότι «ένα είναι (σ.σ. το παιδί), ένα και καλό».

Γιώργος Πατούλης: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Νάνσυ Κοίλου

Μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του ΙΣΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής σχεδιάζει να παντρευτεί με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του, συμπληρώνοντας ότι ακόμη δεν έχει αποφασισθεί αν ο γάμος θα πραγματοποιηθεί πριν ή μετά τη γέννηση του παιδιού τους, με τη σύντροφό του να διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο ίδιος, επικαλούμενος σχετικές πληροφορίες, είπε ότι ο γάμος του ζευγαριού θα είναι θρησκευτικός, καθώς ο Γιώργος Πατούλης δεν θέλει να κάνει πολιτικό γάμο, αλλά επιθυμεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Νάνσυ Κοίλου.

Τον λόγο τότε πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μετέφερε μία είδηση από την πλευρά της πρώην συζύγου του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνας Σταυράκη, αναφέροντας πως είναι «έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της».

«Μαθαίνω ότι η Μαρίνα Σταυράκη δεν είναι και στα καλύτερά της, είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της, διότι υπάρχουν κάποιες διαφωνίες σε κάποια πράγματα που αφορούν στο παιδί. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, γιατί είναι προσωπικά. Πάντως, η πρώην κυρία Πατούλη, η Μαρίνα Σταυράκη, είναι έξαλλη, γιατί σου λέει τώρα βρήκε την πιτσιρίκα, τρέχει από εδώ και από εκεί, θα είναι εντάξει με τον γιο του;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments