Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε ποδαρικό με αιχμές «Φέτος αποφασίσαμε να απαλλαγούμε……»

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε ποδαρικό με αιχμές «Φέτος αποφασίσαμε να απαλλαγούμε……»

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε ποδαρικό με αιχμές «Φέτος αποφασίσαμε να απαλλαγούμε......»

"Σαν να μην πέρασε μια μέρα νιώθω. Μαζί εδώ μοιραζόμαστε τα πάντα, τα όμορφα, τα δύσκολα και πάντα με αλήθεια και χωρίς υπερβολές".

Την πρώτη της καλημέρα για 4η σεζόν είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην πρεμιέρα της μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Η παρουσιάστρια υποδέχθηκε και φέτος τους τηλεθεατές στο «σπίτι» του Super Κατερίνα στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (16/9), με νέες προσθήκες στην ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου τηλεθεατές, καλή σεζόν! Σαν να μην πέρασε μια μέρα νιώθω. Φέτος κλείνουμε 4 χρόνια μαζί εδώ στον Alpha και ξέρετε ότι ποτέ δεν σας έκρυψα τίποτα. Μαζί εδώ μοιραζόμαστε τα πάντα, τα όμορφα, τα δύσκολα και πάντα με αλήθεια και χωρίς υπερβολές», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, λαμβάνοντας μία εντυπωσιακή ανθοδέσμη από τους συνεργάτες της.

«Είναι σπάνιο να βάζεις μία παρέα κάθε μέρα στο σπίτι σου και να την έχεις συντροφιά και είναι μεγάλη μας τιμή. Ξέρετε την αλήθεια μου και θα σας πω κάτι πολύ σημαντικό. Φέτος αποφάσισα μαζί με την ομάδα μου να απαλλαγούμε από οποιαδήποτε τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη για μένα. Με αλήθεια, ψυχραιμία και χωρίς κιτρινισμό», συμπλήρωσε με νόημα η παρουσιάστρια του Alpha.

«Νομίζω ότι θα περνάμε πολύ ωραία τα πρωινά μας. Έχω πολύ καλή διάθεση, πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι και ελπίζω το ίδιο και για εσάς», κατέληξε στην έναρξη της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου και υποδέχθηκε έναν-έναν τους συνεργάτες της στο πλατό του Super Κατερίνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments