Lifestyle

Ξέσπασμα Λιάγκα για καθαίρεση Κασσελάκη: Άνθρωπος που τον τάιζε στο στόμα, βγαίνει και τον αμφισβητεί Ντροπή

Ξέσπασμα Λιάγκα για καθαίρεση Κασσελάκη: Άνθρωπος που τον τάιζε στο στόμα, βγαίνει και τον αμφισβητεί Ντροπή

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ANT1//Ξέσπασμα Λιάγκα για καθαίρεση Κασσελάκη: Άνθρωπος που τον τάιζε στο στόμα, βγαίνει και τον αμφισβητεί Ντροπή

«Μη με προκαλείτε τώρα, γιατί τα έχω δει»

Τα πειράγματα των συνεργατών και συγκεκριμένα του Βαγγέλη Περρή δέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας, για την πρόβλεψη που είχε κάνει στο παρελθόν πως ο Στέφανος Κασσελάκης «θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός».

Ο Γιώργος Λιάγκας εξανέστη και ξέσπασε κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πίστευα ότι ο Κασσελάκης δεν θα ακούσει τον σύντροφο Πολάκη. Μη με προκαλείτε τώρα, γιατί τα έχω δει. Ξέρετε πολύ καλά ότι ως ρεπόρτερ – παρουσιαστής βρέθηκα πολύ κοντά στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Είδα ανθρώπους να γλείφουν χυδαία τον Στέφανο Κασσελάκη, να του πηγαίνουν ποτήρι και να πίνει το νερό στο στόμα. Είδα ανθρώπους να τον ταϊζουν στο στόμα, με τα μάτια μου. Αυτοί οι άνθρωποι τώρα είναι οι πρώτοι που τον αμφισβήτησαν. Τα έχω δει με τα μάτια μου, είναι ντροπή αυτό το πράγμα, είναι ο λόγος που σιχαίνομαι την πολιτική και τους πολιτικούς.

Έχω δει έναν που τώρα τον αμφισβητεί στα κανάλια, που τον τάιζε στο στόμα, το καταλαβαίνεται; Εγώ σιχαινόμουν! Τον τάιζε στο στόμα, με τα μάτια μου τα έχω δει. Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments