Lifestyle

Πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια ο Λύτρας μετά την αποφυλάκισή του [vid]

Πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια ο Λύτρας μετά την αποφυλάκισή του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA//Πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια ο Λύτρας μετά την αποφυλάκισή του [vid]

Στην Έλλη Κοκκίνου και τον Λευτέρη Πανταζή διασκέδασε ο ποινικολόγος

Στα μπουζούκια βρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Απόστολος Λύτρας, δύο ημέρες μετά την αποφυλάκισή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, ο ποινικολόγος διασκέδασε στο Romeo, όπου εμφανίζονται η Έλλη Κοκκίνου και ο Λευτέρης Πανταζής, συνοδευόμενος από τη μεγάλη του κόρη.

Ο Απόστολος  Λύτρας κάθισε «πρώτο τραπέζι πίστα» και πολλοί από εκείνους που κάθονταν στα γύρω τραπέζια τον χαιρέτησαν, με τον 52χρονο ποινικολόγο να δείχνει κατά διαστήματα χαμένος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η εμφάνιση στην Ευελπίδων

Το πρωί ο Απόστολος Λύτρας επανεμφανίστηκε στα δικαστήρια για την υπόθεση της Βαρβάρας Κίρκη που εκπροσωπεί, στη διαμάχη της με τον Θέμη Αδαμαντίδη, όμως λόγω της αποχής των δικηγόρων, η υπόθεση πήρε αναβολή.

«Ο κύριος Απόστολος Λύτρας παραμένει δικηγόρος μου και προσωπικά τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους δικηγόρους σε αυτό που κάνει», είπε στην εκπομπή του Mega η Βαρβάρα Κίρκη. «Όσον αφορά την υπόθεση ξυλοδαρμού, η πράξη του είναι κατακριτέα όμως η δικηγορική του ιδιότητα είναι κάτι διαφορετικό από τα προσωπικά του όπως ακριβώς, και ο κύριος Αδαμαντίδης με κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει εξαιρετική φωνή» πρόσθεσε.

Ψάχνει για νέο σπίτι και σκέφτεται τον πλειστηριασμό της μεζονέτας

Ο Απόστολος Λύτρας μένει μετά την αποφυλάκισή του, στο Πάτημα Χαλανδρίου, μαζί με την πρώην σύζυγο και τις δύο μεγαλύτερες κόρες του. Σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνει ήδη να νοικιάσει νέο σπίτι και περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γραφείο του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δει από κοντά τη μικρότερη κόρη του. Ο περιοριστικός όρος που επιβάλλει η παραλαβή και η παράδοση του παιδιού να γίνεται έξω από αστυνομικό τμήμα είναι όπως φαίνεται ένας σκόπελος που ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί.

Ο Απόστολος Λύτρας ψάχνει λύση με την ομάδα των στενών συνεργατών του και έχει πάντα στο μυαλό του, τον πλειστηριασμό του ακινήτου που μένει η πρώην σύζυγός του. Αυτός έχει οριστεί για τις 9 Οκτωβρίου, με τον ποινικολόγο να ψάχνει τρόπους για να μπλοκάρει τη διαδικασία.

Μετά την αναστολή που πέτυχε στις 26 του περασμένου Ιούνη, ο πλειστηριασμός ορίστηκε για τις 9 Οκτωβρίου και το ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό από μεγάλη τράπεζα που ευελπιστεί να εισπράξει 450.000 ευρώ.

Η τιμή εκκίνησης για την αγορά της μεζονέτας έχει οριστεί στις 367.877 ευρώ, ενώ η εκτιμώμενη αξία του χώρου στάθμευσης που υπάρχει είναι 11.132 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments