Πολιτική

Άδωνις: Όπως έτριψα στα μούτρα του ΣΥΡΙΖΑ το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη Novartis,έτσι θα του τρίψω και τις εφημερίες

Άδωνις: Όπως έτριψα στα μούτρα του ΣΥΡΙΖΑ το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη Novartis,έτσι θα του τρίψω και τις εφημερίες

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Ακόμη δεν έχει ζητήσει συγγνώμη ο ΣΥΡΙΖΑ για τους υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ

Την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει σε δραστική μείωση των χρόνων αναμονής στις εφημερίες, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, σε πρωινή παρέμβασή του, ο υπουργός Υγείας, μιλώντας με αφορμή ερώτηση σχετική με τις εφημερίες, τόνισε πως «πρόκειται για σύνθετο και δύσκολο πρόβλημα, πιο δύσκολο από τη μείωση της αναμονής στη λίστα χειρουργείων».

«Το πρόβλημα των εφημεριών είναι πιο οξυμμένο στην Αθήνα, στην Αττική. Μιλάμε κυρίως για τέσσερα νοσοκομεία. Είναι τα νοσοκομεία Αττικό Ευαγγελισμός Ιπποκράτειο και Λαϊκό. Ασχολούμαι πάρα πολύ με το θέμα. Και μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, θα παρουσιάσουμε, μαζί με τους Δημήτρη Βαρτζόπουλο και Μάριο Θεμιστοκλέους και την κ. Αγαπηδάκη, το ολοκληρωμένο και πλήρες σχέδιό μας, μαζί με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Δεν πρόκειται να με ρίξουν οι Συριζαίοι λόγω των εφημεριών, παρά τα όσα λένε και γράφουν καθημερινά. Όπως τους έτριψα τη μούρη το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη σκευωρία της Νοβάρτις, έτσι και τώρα θα πέσουν έξω. Και αυτό που έκαναν ο ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκης στο ΚΕΕΛΠΝΟ είναι προκλητικό, γιατί μας λένε ότι δεν τρέχει και τίποτα να μείνει ένας υπάλληλος στο δρόμο για λόγους καθαρά πολιτικούς. Στοχοποίησαν δυο υπαλλήλους, τους άφησαν χωρίς δουλειά, τους πέταξαν στο δρόμο, για λόγους πολιτικούς! Και δεν έχουν ζητήσει ακόμη συγγνώμη. Αν οι υπάλληλοι ανήκαν στην αριστερά, θα τους είχαν κάνει ήρωες της αριστεράς, θα μας τους παρουσίαζαν σαν «αγίους». Αυτό που έκανε ο Πολάκης είναι φασισμός. Είναι φασίστας ο Πολάκης. Δεν έχει ζητήσει ακόμη συγγνώμη από τους τέσσερις αθωωθέντες για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, παρά τη σαφή δικαστική απόφαση. Μιλάμε για υποκρισία, για υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ και του Πολάκη. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το πολιτικό τους συμφέρουν. Άνθρωποι χωρίς ψυχή! Το παίζουν και ανθρωπιστές!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments