Πολιτική

Βορίδης: Τον Φεβρουάριο θα ανοίξει η συζήτηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Βορίδης: Τον Φεβρουάριο θα ανοίξει η συζήτηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Πηγή Φωτογραφίας: [368152] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

''Θα πω την άποψή μου εκεί που πρέπει να την πω τον Φεβρουάριο'' σημείωσε ο Μάκης Βορίδης

«Η συζήτηση για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας θα ανοίξει τον Φεβρουάριο. Θα πω την άποψή μου εκεί που πρέπει να την πω τον Φεβρουάριο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στα Παραπολιτικά 90,1 και τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη, ο υπουργός Επικρατείας, κος Μάκης Βορίδης.

Ακόμη, αναφορικά με τη μονομερή απόφαση της Γερμανίας να κλείσει τα σύνορα της κατά της παράτυπης μετανάστευσης, ο κ. Βορίδης είπε ότι: «Το να συνειδητοποιούν ορισμένα κράτη στην ΕΕ ότι υπάρχει ανάγκη για πιο περιοριστική και πιο αυστηρή μεταναστευτική πολιτική δεν το θεωρώ κακό, γιατί νομίζω ότι ανοίγει την ευρύτερη συζήτηση για το πώς κανείς διαχειρίζεται τη μετανάστευση».

«Είναι ένα ευρύτερο ευρωπαϊκό πρόβλημα το οποίο επηρεάζει όλες τις χώρες της ΕΕ και προφανώς η Ευρώπη πρέπει να ακολουθήσει μια πολύ πιο αυστηρή μεταναστευτική πολιτική στον έλεγχο των συνόρων και πρέπει να επενδύσει στον έλεγχο των συνόρων» συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments