Πολιτική

Δούκας: Στέλνω μηνύματα από το ίδιο μητρώο που στέλνουν και οι συνυποψήφιοί μου

Δούκας: Στέλνω μηνύματα από το ίδιο μητρώο που στέλνουν και οι συνυποψήφιοί μου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Δούκας: Στέλνω μηνύματα από το ίδιο μητρώο που στέλνουν και οι συνυποψήφιοί μου

Μετά την ανακοίνωση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ότι ερευνά την νομιμότητα των sms που εστάλησαν από τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Χάρη Δούκα, ο ίδιος δίνει την δική του απάντηση.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «εδώ και μέρες, ο κ. Πορτοσάλτε μετά και τη δημόσια προτροπή του κ. Γεωργιάδη καλούσε επίμονα την ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να ξεκινήσει έρευνα εναντίον μου για τα sms, με τα οποία πληροφορώ τους πολίτες για τις δράσεις μου».

«Τελικά σήμερα εισακούστηκαν. Να τους πληροφορήσω ότι στέλνω μηνύματα από το ίδιο μητρώο που στέλνουν και οι συνυποψήφιοί μου. Όμως οι κ. κ. Πορτοσάλτε και Γεωργιάδης έχουν ως μοναδικό στόχο εμένα», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Δούκας καταλήγει λέγοντας: «Ας γνωρίζουν ότι όσο τα χτυπήματά τους σε εμένα και τους συνεργάτες μου πληθαίνουν, τόσο περισσότερο μας δυναμώνουν. Η κοινωνία θα τους απαντήσει στις κάλπες, στις 6 Οκτώβρη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments