Πολιτική

Παππάς: ”Δεν υπάρχει κουβέντα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος” [vid]

Παππάς: ”Δεν υπάρχει κουβέντα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παππάς: ''Δεν υπάρχει κουβέντα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος''

Στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ''δεν υπάρχει κουβέντα'' σχετικά με το ενδεχόμενο να θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος

Στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν υπάρχει κουβέντα» σχετικά με το ενδεχόμενο να θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, για τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, είπε χαρακτηριστικά ότι «όλοι έχουμε ευθύνες, έχουμε εξουσίες ελεγκταίες και ανακλητές». Επιπλέον, άφησε αιχμές εναντίον του, υπογραμμίζοντας ότι όλες οι κινήσεις που οδήγησαν στη μομφή στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έγιναν με βάση τις καταστατικές διαδικασίες του κόμματος.

Κατέκρινε τις δηλώσεις περί κουκουλοφόρων και επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει κάποιος που να εκλέγεται διά της ψήφου και να μην ελέγχεται για το αν επιτελεί τα καθήκοντά του. Δεν έπρεπε να ειπωθούν τα περί κουκουλοφόρων».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Παππάς αποκάλυψε ότι ψήφισε «κατά» της πρότασης μομφής, ενώ χαρακτήρισε ως κίνηση αυτοπροστασίας την ανάκληση του πληρεξουσίου από τον Στέφανο Κασσελάκη διότι δεν θέλει να έχει κάποια τυπική ευθύνη.

«Περιουσία για τη χώρα» ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε και στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «περιουσία για τη χώρα».

Υπογράμμισε ότι εάν το θέλει ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να παρέμβει στις εσωκομματικές εξελίξεις, λέγοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας έχει στόμα και μιλιά» και προσθέτοντας ότι: «αν κάτι έχει να πει, θα το πει».

Υπέρ των συνεργασιών στην Κεντροαριστερά

Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών μέσα στον χώρο της κεντροαριστεράς και υπενθύμισε ότι είναι κεντρική πολιτική επιλογή η εκλογική συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων.

Επέκρινε τις κινήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος που δεν βρήκε χώρο η πολιτικών των συνεργασιών, επειδή όπως είπε: «έγιναν άλλες επιλογές δημόσιων παρεμβάσεων».

Καταλήγοντας, χαρακτήρισε στρατηγική τη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με προοδευτικές δυνάμεις για μια συμμαχία και ένα εκλογικό μέτωπο για να χτυπήσουν την ακρίβεια και το ζήτημα της στέγης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments