Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Φραντζί Πιερό εξήγησε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του [vid]

ΑΕΚ: Ο Φραντζί Πιερό εξήγησε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [371865] SUPER LEAGUE 2024-2025 / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Φραντζί Πιερό μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Φραντζί Πιερό μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινόμαυρα», αλλά και τον πανηγυρισμό του.
Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο:

Για τη νίκη που έστειλε την ΑΕΚ στην κορυφή: “Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς για να πάρουμε τη νίκη. Κάθε ματς είναι σημαντικό και ειδικά όταν ένας παίκτης – κλειδί (σ.σ. Λιβάι Γκαρσία) δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά”.

Για το γκολ και το γεγονός ότι απουσίαζε ο Λιβάι Γκαρσία: “Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο για εκείνον που δεν μπόρεσε να παίξει. Είμαι χαρούμενος που έκανα το step-up και μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα”.

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: “Είναι φανταστικοί, τελειώσε το παιχνίδι και εκείνοι ακόμα φωνάζουν. Εμείς συζητάμε και εκείνοι ακόμα τραγουδούν. Μόλις σκόραρα ήμουν πολύ χαρούμενος, ήταν απίστευτο συναίσθημα”.

Για τη σημασία του πανηγυρισμού του: “Είναι ένας τρόπος για να χαιρετήσω, για να καλέσω όλους τους φιλάθλους από τις ομάδες με τις οποίες έπαιξα. Το κάνω για να τους πω ότι είμαι εδώ και ότι κατάφερα να σκοράρω”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments