Ελλάδα

Χαράκωμα σε μαθητή ΕΠΑΛ στα Χανιά: «Έκαναν bullying σε ένα άλλο παιδί»–Τι αναφέρει ο πατέρας του θύματος

Χαράκωμα σε μαθητή ΕΠΑΛ στα Χανιά: «Έκαναν bullying σε ένα άλλο παιδί»–Τι αναφέρει ο πατέρας του θύματος

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Χαράκωμα σε μαθητή ΕΠΑΛ στα Χανιά: «Έκαναν bullying σε ένα άλλο παιδί»–Τι αναφέρει ο πατέρας του θύματος

Οι δράστες ήταν έξω από το σχολείο και τους τηλεφώνησαν για να επέμβουν

Οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων και το μαχαίρωμα σε μαθητή σε Εσπερινό ΕΠΑΛ των Χανίων συνεχίζονται, ενώ οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε κάποιες συλλήψεις.

Για το αιματηρό περιστατικό ο πατέρας του θύματος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star και ανέφερε πως ο γιος του δέχθηκε απρόκλητη επίθεση, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως δράστες και θύμα «είχαν προηγούμενα».

«Μέσα στο προαύλιο του σχολείου ήταν, με παρέα ήταν. Κάποια παιδιά πείραζαν κάποιο άλλο παιδί, του κάνανε bullying και τα παιδιά αυτά τους πήραν τηλέφωνο (σ.σ. τους δράστες) και μπήκανε μέσα. Έκαναν επίθεση. Ήταν κάτι που δεν το περίμενε», ανέφερε ο πατέρας του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προανάκριση των αστυνομικών αρχών, συνολικά συνελήφθησαν 8 άτομα ως εμπλεκόμενοι στο περιστατικό, εκ των οποίων 6 ανήλικοι και 2 ενήλικοι, αλλά και 6 γονείς των ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments