Lifestyle

Helen Mazlou: Δεν γνώριζα τον Χριστό,τώρα δεν αλλάζω αυτή τη ζωή, λέει η TikToker που έγινε μοναχή

Helen Mazlou: Δεν γνώριζα τον Χριστό,τώρα δεν αλλάζω αυτή τη ζωή, λέει η TikToker που έγινε μοναχή

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Helen Mazlou: Δεν γνώριζα τον Χριστό,τώρα δεν αλλάζω αυτή τη ζωή, λέει η TikToker που έγινε μοναχή

«Είμαι ευτυχισμένη με τον δρόμο που ακολούθησα»

Η Helen Mazlou, η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή, μίλησε για το πώς πήρε αυτή την απόφαση και δήλωσε ευτυχισμένη με τον δρόμο που ακολούθησε.

«Δεν γνώριζα τον Χριστό όπως νόμιζα. Κατηχήθηκα μέσα από το YouTube, έμαθα από τον πνευματικό μου, τον γέροντα Δοσίθεο, πράγματα για τον Κύριο», είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

«Η συνείδησή μου με τράβηξε με τον καιρό, με την εξομολόγηση και τη Θεία Κοινωνία. Η επικοινωνία με τον Χριστό και οι διακονίες είναι όμορφες και δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» συνέχισε.

Όσο για τη συμβουλή που θα έδινε σε συνομήλικούς της, είπε: «Στα νέα παιδιά θα έλεγα να μην ντραπούν ποτέ να ομολογήσουν την αγάπη και την πίστη τους στον Θεό, να είναι κοντά στην Εκκλησία. Υπάρχει άγνοια. Σκοπός του ανθρώπου είναι να αγιάσει. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής».

Αναφορικά με την απόφασή της, σχολίασε: «Ήταν συγκινητικό, ξεχωριστό, ήρθε ο νέος άνθρωπος και έφυγε ο παλιός. Είμαι ευτυχισμένη με τον δρόμο που ακολούθησα. Οι δικοί μου είναι κοντά μου σε αυτό. Γνώρισα τον Χριστό και τον αγάπησα, δεν άφησα τον κόσμο» κατέληξε.

Η νεαρή πήρε το όνομα Υπομονή ως μοναχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments