Lifestyle

Ξέσπασε ο Λιάγκας για τον Κασσελάκη: Τον γλείφατε πατόκορφα, το έχω δει με τα μάτια μου και σας σιχάθηκα

Ξέσπασε ο Λιάγκας για τον Κασσελάκη: Τον γλείφατε πατόκορφα, το έχω δει με τα μάτια μου και σας σιχάθηκα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ξέσπασε ο Λιάγκας για τον Κασσελάκη: Τον γλείφατε πατόκορφα, το έχω δει με τα μάτια μου και σας σιχάθηκα

«Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύετε στα μούτρα τον ελληνικό λαό» τόνισε ο παρουσιαστής

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του «Το Πρωινό» για την κριτική και τις επιθέσεις που δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, υπήρχαν άνθρωποι που «έγλειφαν» τον Στέφανο Κασσελάκη και σήμερα είναι οι ίδιοι που του ασκούν αυστηρή κριτική.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά σε έντονο ύφος: «Θέλω να πω κάτι στους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ. Ειλικρινά κοροϊδεύετε στα μούτρα τον ελληνικό λαό και γι’ αυτό τρώτε μαύρο. Γιατί τρώτε μαύρο, το έχετε καταλάβει; Γιατί δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Εσείς ευθύνεστε και όχι ο Κασσελάκης. Ο Κασσελάκης υπήρχε και θα υπάρχει μετά από εσάς. Εσείς δεν ξέρω αν θα μακροημερεύσετε ως πολιτικός οργανισμός. Όταν βγήκε ο Κασσελάκης και έβγαλε ένα lifestyle βίντεο του κερατά και είπε ποιος είναι, πόσα λεφτά έχει και πόσο όμορφος είναι και ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Τότε δεν καταλάβατε ότι είναι lifestyle πρόσωπο; Τότε που κάθε μέρα στηνόμασταν κάθε μέρα και έβγαινε με σορτσάκια και φανέλες και έκανε γυμναστική, δεν το καταλάβατε ότι είναι lifestyle πρόσωπο; Όταν πριν γίνουν οι εκλογές, πήγαινε σε όλες τις εκπομπές και έκανε πλάκα, δεν καταλάβατε ότι είναι lifestyle πρόσωπο; Όταν πήγαινε στον Βόλο με το κοντομάνικο και έκανε τον Ταρζάν; Εσείς τον γλείφατε τότε. Όταν έτρεχε στο Spetsathlon και τρέχαμε όλα τα κανάλια μαζί του, δεν το καταλάβατε; Τότε όλοι τον “γλείφατε” πατόκορφα, το έχω δει με τα μάτια μου και σας σιχάθηκα. Όλους εσάς που τώρα του κάνατε κριτική, είσαστε άνθρωποι που τον ταΐζατε στο στόμα. Τότε εσείς είστε χαζοί και δεν το καταλαβαίνατε. Εγώ τα έλεγα πρώτος ότι είναι lifestyle πρόσωπο. Γι’ αυτό σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ έχετε φτάσει στο 8%, αυτό σας αξίζει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments