Lifestyle

Μαρίνα Σταυράκη για Πατούλη: Ο γιος μας έμαθε από τρίτους ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει μπαμπάς

Μαρίνα Σταυράκη για Πατούλη: Ο γιος μας έμαθε από τρίτους ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει μπαμπάς

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Μαρίνα Σταυράκη για Πατούλη: Ο γιος μας έμαθε από τρίτους ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει μπαμπάς

Αυτό είναι το φύλο του μωρού και οι νέες δηλώσεις του 19χρονου Αλέξανδρου Πατούλη

Πατέρας θα γίνει για δεύτερη φορά σε λίγο καιρό ο Γιώργος Πατούλης καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, η σύντροφός του, Νάνσυ Κοιλού, είναι έγκυος. 

Η Μαρίνα Σταυράκη μίλησε για την εγκυμοσύνη της νέας συντρόφου του Γιώργου Πατούλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τόνισε ότι απευθύνθηκε στον Αλέξη Κούγια για να διασφαλιστεί ο 19χρονος γιος της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο γιος της, Αλέξανδρος Πατούλης, έμαθε για την εγκυμοσύνη από τρίτο πρόσωπο και όχι από τον πατέρα του.

«Σίγουρα η ζωή προχωράει, ο Αλέξανδρος πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του σε επίπεδο σπουδών, αλλά και τη διασφάλιση στη ζωή του. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, τον στήριξα, γιατί ήταν κάτι ανατρεπτικό. Οποιαδήποτε αλλαγή ενός νέου παιδιού, ακόμα και μέσα στην ίδια την οικογένεια, θέλει πάντα προετοιμασία. Ο Αλέξανδρος το έμαθε μέσα από τρίτο πρόσωπο και ο πατέρας του μετά από την παρέλευση κάποιων ημερών, μιας εβδομάδας, δέκα ημερών, του το επιβεβαίωσε. Εγώ το έμαθα μέσα από τον Αλέξανδρο» σημείωσε η Μαρίνα Σταυράκη.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Το πρωί της Τρίτης, η Φαίη Σκορδά μέσα το «Buongiorno» αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού που περιμένει σε λίγους μήνες ο Γιώργος Πατούλης με τη σύντροφό του, το οποίο θα είναι κοριτσάκι. Το όνομα που το ζευγάρι θα δώσει στην κόρη του είναι Πόπη, από τη μητέρα του Γιώργου Πατούλη.

Αλέξανδρος Πατούλης: «Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο το κομμάτι των σπουδών μου»

 Ο 19χρονος Αλέξανδρος Πατούλης, σε νέες δηλώσεις του, αναφέρει πως το μόνο που τον απασχολεί είναι οι σπουδές του. «Το μοναδικό το οποίο με ενδιαφέρει είναι το κομμάτι του πανεπιστημίου μου και των σπουδών μου. Καλή σεζόν, καλή εβδομάδα. Απέχω γενικά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν θα επιθυμούσα να προσθέσω κάτι» σημείωσε στην εκπομπή «Super Kατερίνα», ενώ πριν από λίγο καιρό δήλωσε πανευτυχής που θα αποκτήσει αδελφάκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments