Lifestyle

Ο Νίκος Κουρής έκανε unfollow την Έλενα Τοπαλίδου και διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου τους

Ο Νίκος Κουρής έκανε unfollow την Έλενα Τοπαλίδου και διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου τους

Πηγή Φωτογραφίας: ond.gr//Ο Νίκος Κουρής έκανε unfollow την Έλενα Τοπαλίδου και διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου τους

Ο γάμος τους είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, με την πιρουέτα της Έλενας Τοπαλίδου στη διάρκεια του Μυστηρίου να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως.

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ενώ είναι μαζί 18 χρόνια. Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Πέτρο και στις 12 Δεκεμβρίου του 2023 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο γάμος τους είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, με την πιρουέτα της Έλενας Τοπαλίδου στη διάρκεια του Μυστηρίου να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως.

Μάλιστα, ένα μήνα περίπου μετά ο Νίκος Κουρής είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και είχε αναφέρει: «Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε τον γάμο μας, μέχρι και αυτό το στιγμιότυπο που είδατε, έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα.

Επειδή έχω πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτά και το λέω στην Έλενα συνεχώς… Εκείνη το έκανε, επειδή η Έλενα είναι η Έλενα. Το έκανε με χαρά, ούτε ήθελε να προσβάλει κανέναν, ούτε θεωρώ ότι προσέβαλε κανέναν… Είναι πολύ προσωπικό πράγμα, δεν προσβάλλεις, ούτε έκανε κάτι κακό. Βεβαίως μπορεί κανείς να σκεφτεί ό,τι θέλει…

Εγώ σκέφτομαι ποια είναι η ανάγκη σου, όταν κάτι σε προσβάλλει να βγεις να πεις ότι σε προσβάλλει. Η Έλενα ήταν τόσο χαρούμενη και αστεία, κοιτούσε την εκκλησία σαν να έβλεπε τον κόσμο πρώτη φορά. Ήταν κάτι σαν κοσμογονία για την Έλενα».

Το ζευγάρι είχε ανεβάσει διάφορα στιγμιότυπα από τον γάμο του στα προφίλ του στο Instagram. Απ’ ότι φαίνεται όμως, ο Νίκος Κουρής πλέον έχει κρατήσει στον  λογαριασμό του μόνο μία φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να χορεύει με τον γιος τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Έλενα Τοπαλίδου συνεχίζει να έχει τα δικά της post στο προφίλ της.

Ακόμα, ο Νίκος Κουρής δεν ακολουθεί πλέον την Έλενα Τοπαλίδου στο Instagram, όπως μπορεί κανείς να δει. Από την άλλη η χορεύτρια συνεχίζει να ακολουθεί τον ηθοποιό, με τις κινήσεις του καλλιτέχνη να προκαλούν ερωτηματικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments