Lifestyle

Χώρισε το αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής Showbiz: Οριστικό τέλος στη σχέση που όλοι έλεγαν πως πάει για γάμο

Χώρισε το αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής Showbiz: Οριστικό τέλος στη σχέση που όλοι έλεγαν πως πάει για γάμο

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Χώρισε το αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής Showbiz: Οριστικό τέλος στη σχέση που όλοι έλεγαν πως πάει για γάμο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, ο Νίνο και η Josephine δεν είναι πια μαζί

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, ο Νίνο και η Josephine δεν είναι πια μαζί. Και μάλιστα αυτή τη φορά η ρήξη φαίνεται πως είναι οριστική.

Τι είχε όμως συμβεί;

Στις 23 Αυγούστου η Josephine γιόρταζε τα 34α γενέθλιά της αγκαλιά με τον 43χρονο αγαπημένο της και μάλιστα δεν είχε διστάσει να ανεβάσει κοινή τους φωτογραφία στο Instagram. Στη συνέχεια εκείνη ξεκίνησε εμφανίσεις με τον Νίκο Βέρτη στο Yton και κυκλοφορούσε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μύθος» ενώ εκείνος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Πάολα στο Theama Athens. Και ενώ όλα έδειχναν καλύτερα από ποτέ ανάμεσά τους μετά το σύντομο διάλειμμα στη σχέση τους, πριν από λίγες μέρες εκείνος έκανε unfollow τους πάντες στο Instagram του. Την ίδια στιγμή εκείνη συνέχισε να τον ακολουθεί.

«Δεν μιλάμε για ένα απλό καβγά, ούτε για μια κρίση στη σχέση τους» αποκαλύπτουν στο okmag άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην, πλέον ζευγαριού. «Το τέλος είναι οριστικό, τουλάχιστον από τη μεριά του Νίνο. Προφανώς και εκείνη μπορεί να νιώθει το ίδιο, απλά τηρεί σιγή ιχθύος. Σίγουρα όμως δεν είναι ένας φιλικός χωρισμός, ούτε μια επιπόλαια απόφαση πάνω στην ένταση τη στιγμής. Δυστυχώς αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πως αν ραγίσει το γυαλί πολύ δύσκολα ξανακολλά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εκείνος είχε κάνει μεγάλες προσπάθειες να την πείσει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία. Αν και εκείνη στην αρχή ήταν ανένδοτη, τελικά υπέκυψε και για ένα διάστημα, όπως λένε όλοι, έδειχναν τόσο ευτυχισμένοι που πίστευαν ότι το επόμενο βήμα στη σχέση τους ήταν απλά θέμα χρόνου. Τη σχέση αυτή μάλιστα είχα αποκαλύψει τον Απρίλιο του 2023 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ και τότε μετρούσαν ήδη τρεις μήνες μαζί.

Σε συνέντευξή της μάλιστα στο ΟΚ! στις αρχές Ιουλίου, εκείνη έλεγε: «Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο τώρα. Νομίζω ότι όλα είναι μέσα στη ζωή και όλα είναι επιτρεπτά. Το ιδανικό βέβαια για μένα θα ήταν το κομμάτι της προσωπικής μας ζωής να το κρατάμε για μας. Να μην το βλέπει κανείς». Λίγες εβδομάδες μετά εκείνος σχολίαζε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω! Γελάμε, τραγουδάμε, μιλάμε. Οπουδήποτε και αν είσαι το σημαντικό είναι να έχεις καλή παρέα. Έχουμε πολλά κοινά, γελάμε».

Ήρθε το οριστικό τέλος: Νίνο και Ζόζεφιν έβαλαν τον επίλογο στη σχέση τους

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού του Νίνου με την Ζόζεφιν, οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ζωή τους χωριστά μετά από ένα αρκετό διάστημα που ήταν μαζί και έζησαν όμορφες στιγμές.

Τους τίτλους τέλους στη σχέση τους έβαλαν οριστικά ο Νίνο με την Ζόζεφιν, καθώς το πρώην, πια, ζευγάρι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή του με τις αναμνήσεις σίγουρα να είναι… πολλές!

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως ακολουθούν πλέον ο Νίνο και η Josephine, με τον χωρισμό των δύο τραγουδιστών να είναι οριστικός αυτή τη φορά.

Ο χωρισμός έρχεται μερικές εβδομάδες μετά από τα γενέθλια της τραγουδίστριας, που οι δυο τους τα είχαν περάσει παρέα, με την Josephine να δημοσιεύει και μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία κρατούσαν αγκαλιά ο ένας τον άλλο. Το πρώην, πλέον, ζευγάρι είχε κατά καιρούς αρκετά σκαμπανεβάσματα στη σχέση του, ωστόσο τους τελευταίους μήνες είχαν επιβεβαιώσει ότι είναι μαζί μέσα από δηλώσεις που είχαν κάνει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του okmag.gr Νίνο και Josephine φαίνεται να χώρισαν οριστικά, με ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή να αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για έναν φιλικό τσακωμό ούτε για μια απόφαση της στιγμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει σβήσει όλα τα άτομα που ακολουθούσε στο Instagram, συμπεριλαμβανομένης και της Josephine, η οποία όμως εξακολουθεί να τον ακολουθεί. Το βράδυ της Παρασκευής, μάλιστα, ο Νίνο δημοσίευσε ένα Instagram story στο οποίο σημείωσε: “Πιο καλά από ποτέ”.

Πηγή: ond.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments