Πολιτική

Ακρίτα για Νοτοπούλου: Το bullying είναι βαριά λέξη, μην τη μετατρέπουμε σε τσιχλόφουσκα του δημόσιου λόγου

Ακρίτα για Νοτοπούλου: Το bullying είναι βαριά λέξη, μην τη μετατρέπουμε σε τσιχλόφουσκα του δημόσιου λόγου

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Χωρίς να κατονομάζει την Κατερίνα Νοτοπούλου, η Έλενα Ακρίτα έκανε μια ανάρτηση αναφερόμενη στις καταγγελίες της βουλευτού Θεσσαλονίκης για bullying που δέχθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη

Χωρίς να κατονομάζει την Κατερίνα Νοτοπούλου, η Έλενα Ακρίτα έκανε μια ανάρτηση αναφερόμενη στις καταγγελίες της βουλευτού Θεσσαλονίκης για bullying που δέχθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Η λέξη «μπούλινγκ» είναι βαριά. Ας τη χρησιμοποιούμε με φειδώ και ας μην τη μετατρέπουμε σε τσιχλόφουσκα του δημόσιου λόγου», σημειώνει η Έλενα Ακρίτα και συνεχίζει:

«Ο εκφοβισμός έχει οδηγήσει ανθρώπους στην απόγνωση και, κάποιες φορές, στην αυτοκτονία. Ακόμα πιο προσεχτικά πρέπει να είναι τα θύματα μισαναπηρισμού που έχουν υποστεί το αληθινό μπούλινγκ στο πετσί τους».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, σε χθεσινές της δηλώσεις, δήλωσε ακόμη πως είχε στοχοποιηθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Υπήρχαν διαρροές από το γραφείο Τύπου του Κασσελάλη για στοχοποιήσεις, δικής μου και άλλων στελεχών, του Χρήστου Σπίρτζη και της Όλγας Γεροβασίλη, που είχαμε διαφορετική προσέγγιση».

«Έχω στοχοποιηθεί, έχουμε δεχτεί bullying και απειλές, κι εγώ προσωπικά, αλλά όλα αυτά τα αφήναμε και πηγαίναμε παρακάτω. Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη. Όλα αυτά τα αφήσαμε στην άκρη προσπαθώντας να επιτελέσουμε τον ρόλο μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments