Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ γίνονται για να εκλεγεί ο επόμενος πρωθυπουργός

Διαμαντοπούλου: Οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ γίνονται για να εκλεγεί ο επόμενος πρωθυπουργός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Διαμαντοπούλου: Οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ γίνονται για να εκλεγεί ο επόμενος πρωθυπουργός

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, βρέθηκε χθες σε προεκλογική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Ξενία» στον Βόλο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του taxydromos.gr, η κ. Διαμαντοπούλου, περιέγραψε το όραμά της για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας, ανέφερε με βεβαιότητα πως μπορεί να γίνει ξανά κυβερνών κόμμα κι έσπευσε να επισημάνει πως το κριτήριο με το οποίο θα κληθούν να επιλέξουν οι πολίτες τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος, θα πρέπει να απηχεί το πολιτικό σκεπτικό πως «οι εσωκομματικές διαδικασίες στο κόμμα γίνονται για να εκλεγεί ο επόμενος Πρωθυπουργός».

Επιπλέον πρόσθεσε: «Μεγαλώνουμε το ΠΑΣΟΚ, δυναμώνουμε την Ελλάδα» και υπογράμμισε ότι «για να ανταποκριθεί στα νέα ιστορικά του καθήκοντα το κόμμα, για να γίνει η εναλλακτική λύση στη διακυβέρνηση της χώρας και η διέξοδος για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία, πρέπει να μετεξελιχθεί με γοργά βήματα στο μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ».

Τι είπε για Βόλο και Θεσσαλία

Η πρώην υπουργός ανέφερε επίσης πως ο Βόλος μπορεί να γίνει το σύμβολο της Ελλάδας, που παράγει στη βιομηχανία, τον τουρισμό και τον αγροτικό τομέα, ενώ για τη Θεσσαλία ανέφερε πως είναι ένας τόπος πραγματικά ευλογημένος και μοναδικός, όπου θα έπρεπε εδώ και 15 χρόνια να έχει ληφθεί το σήμα των μεγάλων κλιματικών αλλαγών, με λήψη συγκεκριμένων μέτρων. Όπως τόνισε έναν χρόνο μετά τις πλημμύρες δεν υπάρχει έργο που να έχει ξεκινήσει. «Βουλιάζει η παραγωγή και βουλιάζουν στην ανέχεια και τον φόβο για το αύριο και οι άνθρωποι», δήλωσε προτείνοντας ένα πιλοτικό ευρωπαϊκό σχέδιο ανασύνταξης που θα διεκδικήσει η χώρα από την Ευρώπη και με διαδικασίες fast track -στο μοντέλο των Ολυμπιακών Αγώνων- ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα που έχουν εγκαταλειφθεί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments