Πολιτική

Για Επίτροπος Μεταφορών προορίζεται ο Τζιτζικώστας – Σήμερα στις 11:00 η ανακοίνωση των Επιτρόπων

Για Επίτροπος Μεταφορών προορίζεται ο Τζιτζικώστας – Σήμερα στις 11:00 η ανακοίνωση των Επιτρόπων

Πηγή Φωτογραφίας: [371138] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στο χαρτοφυλάκιο των Μεταφορών (τρένα, πλοία, αεροπλάνα, αυτοκίνητα) κατά πάσα πιθανότητα θα προστεθεί και το Τουρισμού,

Εντός της ημέρας, και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αναμένεται να ανακοινώσει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο δικός μας, Απόστολος Τζιτζικώστας, πρόκειται να αναλάβει Επίτροπος Μεταφορών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη στήλη, στο χαρτοφυλάκιο των Μεταφορών (τρένα, πλοία, αεροπλάνα, αυτοκίνητα) κατά πάσα πιθανότητα θα προστεθεί και το Τουρισμού, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα να εποπτεύει έτσι ένα από τα τρία μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια της Επιτροπής.

Μετά την ανακοίνωση, οι προτεινόμενοι Επίτροποι θα προσέλθουν ένας, ένας μέσα στον Οκτώβριο σε ακρόαση στο Ευρωκοινοβούλιο, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται περί τα τέλη Νοεμβρίου, οπότε και όλοι μαζί θα προσέλθουν, προκειμένου να πάρουν (ως ενιαίο σώμα πλέον) ψήφο εμπιστοσύνης και πάλι από το Ευρωκοινοβούλιο.

Κάπου εκεί, δηλαδή προς τον Δεκέμβριο, όπως επισημαίνεται στο Big Mouth, θα έχουμε επισήμως και την παραίτηση Τζιτζικώστα από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, μετά την επιστροφή Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον Τζιτζικώστα, όπου μεταξύ των άλλων θα αποφασιστεί και το πρόσωπο που θα προταθεί να αντικαταστήσει τον απερχόμενο Περιφερειάρχη στον θώκο που κατείχε τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments