Trash

Ναόμι Κάμπελ: Το πάρτι της «μαύρης γαζέλας» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα [pics]

Ναόμι Κάμπελ: Το πάρτι της «μαύρης γαζέλας» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram naomi--carlhalal//Ναόμι Κάμπελ: Το πάρτι της «μαύρης γαζέλας» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα [pics]

Με καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό το πρώην top model γιόρτασε την επιτυχία της εταιρείας της Oc Travel LA στην Βάρκιζα

Την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα την Αθηναϊκή Ριβιέρα επέλεξε η Ναόμι Κάμπελ και ο Omar Cherif Machichi για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια από την ίδρυσης της εταιρείας τους Oc Travel LA με ένα glam event στο Island και καλεσμένους από τον χώρο της μόδας, του διεθνούς jet set αλλά και από την Ελλάδα.

Το Grand Ciel ο μεγαλύτερος από τους χώρους εκδηλώσεων του γνωστού εστιατορίου είχε μετατραπεί σε ένα αιγαιοπελαγίτικο beach club με μπαμπού διακοσμητικά στοιχεία και με ένα χειροποίητο υπέροχο bar που έκλεψε τα βλέμματα.

Η μαύρη γαζέλα, όπως την αποκαλούν, εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο φόρεμα των Dolce & Gabbana και υποδέχτηκε τους καλεσμένους της, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Kim Jones, σχεδιαστής των οίκων Dior και Fendi και η Tina Kunakey, ενώ ο Χρύσανθος Πανάς φρόντισε ώστε όλα να είναι τέλεια οργανωμένα.

naomi_1

Το μενού περιλάμβανε μεσογειακά πιάτα ενώ υπήρχε και pizza corner από τον ίδιο τον θρυλικό Ciro της Νάπολη, δύο stages είχαν στηθεί για τους DJs που ήρθαν ειδικά για το πάρτι απ’ όλο τον κόσμο και οι καλεσμένοι χόρευαν όλο το βράδυ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης, όπου ακούστηκε και ελληνική μουσική.

Grand_Ciel_3

Η Naomi Cambell ευδιάθετη και χαμογελαστή, χόρευε και αυτή συνεχώς μετά το δείπνο, ενώ απόλαυσε τα πυροτεχνήματα που έλουσαν τον ουρανό από δύο διαφορετικά ειδικά σκάφη μέσα στη θάλασσα, σε μια που βραδιά χαρακτηρίστηκε μαγική από τους προσκεκλημένους της.

πυροτεχνηματα_1

Ανάμεσα σε αυτούς και οι εφοπλιστές Γιάννης Κούστας και Νίκος Τσάκος με τις συζύγους τους, που συνομίλησαν με προσωπικότητες του διεθνούς jet set, οι οποίες έδωσαν το «παρών» στο λαμπερό πάρτι.

Πηγή: protothema.gr–Διονύσης Θανάσουλας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments