Αθλητισμός

Champions League: Φανταστική η Μπάγερν, νίκησε η Λίβερπουλ, με άγχος η Ρεάλ [vid]

Champions League: Φανταστική η Μπάγερν, νίκησε η Λίβερπουλ, με άγχος η Ρεάλ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Champions League: Φανταστική η Μπάγερν, νίκησε η Λίβερπουλ, με άγχος η Ρεάλ [vid]

Όλα τα αποτελέσματα και τα 28 γκολ της πρεμιέρας

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της νέας εποχής στο Champions League!

Στα έξι πρώτα ματς της 1ης αγωνιστικής μπήκαν συνολικά 28 γκολ, με το σκορ της βραδιάς να σημειώνεται στην «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου, όπου η Μπάγερν έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας την ιστορία της διοργάνωσης με τα 9 γκολ που πέτυχε (9-2) κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μεγάλη νίκη για τη Λίβερπουλ στο Μιλάνο (3-1 επί της Μίλαν), με τον βασικό Τσιμίκα να βγάζει την ασίστ στον Φαν Ντάικ στο 2-1 των «κόκκινων», με άγχος τα κατάφερε η Ρεάλ (3-1) κόντρα στη Στουτγκάρδη.

Με ανατροπή η Λίβερπουλ

Η Μίλαν μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ματς με τη Λίβερπουλ (στο 3′ ο Πούλισικ άνοιξε το σκορ), ωστόσο, η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στους Άγγλους. Με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινά στην ενδεκάδα του Άρνε Σλοτ και να κάνει ένα μεγάλο ματς, οι Άγγλοι παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου, δείχνοντας ότι το 0-1 από τη Νότιγχαμ στην Premier League ήταν απλώς μία κακή παρένθεση.

Η Λίβερπουλ πέρασε με το εμφατικό 3-1 από το Σαν Σίρο, ο Τσιμίκας με κόρνερ στο 41′ έδωσε την ευκαιρία στον Φαν Ντάικ να ανατρέψει το σκηνικό (2-1), έχασε μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος να σκοράρει, ωστόσο, ο Σομποσλάι στο 67′ αποκατέστησε την τάξη!

Χάρι Κέιν και Μπάγερν «σκόρπισαν» την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μετά το χατ τρικ που πέτυχε επί της Χολστάιν Κίελ, το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Bundesliga, ο ασταμάτητος Χάρι Κέιν συνέχισε με «καρέ» στα γκολ αυτή την φορά στο Champions League, όπου πέρυσι είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με 8 γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments