Ελλάδα

Θρίλερ με τον θάνατο του 49χρονου στον Πτελεό – Βρέθηκε χωρίς λάρυγγα [vid]

Θρίλερ με τον θάνατο του 49χρονου στον Πτελεό – Βρέθηκε χωρίς λάρυγγα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Θρίλερ με τον θάνατο του 49χρονου στον Πτελεό – Βρέθηκε χωρίς λάρυγγα [vid]

Γιατί η απουσία του λάρυγγα δυσκολεύει την ιατροδικαστική εξέλιξη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο του 49χρονου η σορός του οποίου εντοπίστηκε αρκετό καιρό μετά την εξαφάνισή του στον Πτελεό.

Η σορός του Γιάννη Καραμπάτση βρέθηκε σε μια μικρή λίμνη σε ρέμα τέσσερις μήνες μετά την εξαφάνισή του.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το πτώμα βρισκόταν σε αποσύνθεση, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι είχε αφαιρεθεί ο λάρυγγας.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, ανέφερε στην εκπομπή ότι η απώλεια της λαρυγγικής συσκευής από μια σορό δημιουργεί προβλήματα στον ιατροδικαστή, καθώς σε περίπτωση στραγγαλισμού, πρόκειται για το όργανο που δείχνει την αιτία θανάτου, λόγω της κάκωσης που υφίσταται.

«Η απουσία του δεν μπορεί να αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Βέβαια, εδώ έχουμε και ένα επιπλέον πρόβλημα. Πρόκειται για μια σορό αρκετά εκτεθειμένη σε ένα διττό περιβάλλον, αφού το ένα μέρος του σώματος ήταν εντός του νερού και το άλλο ήταν εκτεθειμένο στον αέρα, που θα έχει μεγαλύτερη σήψη. Θα πρέπει να αναμένουμε τις ιστολογικές και ανθρωπολογικές εξετάσεις, ώστε να δούμε πώς έχει αφαιρεθεί ο λάρυγγας, είτε από κάποιον άνθρωπο είτε από κάποιο ζώο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι συγγενείς του 49χρονου δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν υπήρχε λόγος να βάλει τέλος στη ζωή του

«Πιστεύω ότι κάποιος τον δολοφόνησε. Ίσως, να είχε δανείσει σε κάποιον χρήματα, μετά την κληρονομιά που πήρε. Τα χρήματα τα είχε στην τράπεζα, δεν ξέρουμε πόσα χάλασε ή αν υπάρχουν», δήλωσε στην εκπομπή ο θείος του.

Η παράξενη υπόθεση

Ο Γιάννης Καραμπάτσης το πρωί της ημέρας που χάθηκε κάλεσε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε στις 7 παρά δέκα από τη διασταύρωση κοντά στο σπίτι του. Είπε στον οδηγό που τον μετέφερε να τον αφήσει στην πλατεία του Πτελεού, για να πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με προορισμό τον Βόλο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής φαινόταν ανήσυχος. Ο οδηγός ταξί τον άφησε στην πλατεία και δεν είδε προς τα πού κατευθύνθηκε.

Στη συνέχεια τον αγνοούμενο είδε ένας ακόμη μάρτυρας, ο υπάλληλος του ΚΕΠ Πτελεού, να περιφέρεται έξω από το σπίτι των θείων του. Τον πήρε με το αυτοκίνητο, αλλά όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν σε σύγχυση, έκανε κύκλο και τον επέστρεψε στο ίδιο σημείο. Ειδοποίησε μάλιστα τη θεία του, αλλά μέχρι εκείνη να κατέβει να τον παραλάβει, ο άνδρας είχε εξαφανιστεί.

Εκείνη τον κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο αλλά την καθησύχασε. Της είπε ότι είναι καλά και κάνει κάποια ψώνια στην πλατεία. Λίγο μετά τις 9 το πρωί, τον κάλεσε ο θείος του. Ο αγνοούμενος του είπε ότι βρίσκεται στο ελαιοτριβείο, ότι δεν ήξερε πως θα φύγει από εκεί και έκλεισε το τηλέφωνο.

Όταν αργότερα έσπευσαν στο σημείο ο υπάλληλος του ΚΕΠ με τον κοινοτάρχη δεν τον βρήκαν πουθενά. Το μόνο που εντόπισαν ήταν πίσω από κάποια τελάρα το σκουρόχρωμο μπουφάν του. Στις τσέπες υπήρχε το πορτοφόλι του χωρίς χρήματα, με την κάρτα τραπέζης και την ταυτότητα του. Στην κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων του ελαιοτριβείου, εντόπισαν τις σακούλες με τα πράγματα που είχε πάρει από το περίπτερο και το mini market του χωριού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments