Lifestyle

Αποκάλυψη Κούγια! Ο Πατούλης δεν στηρίζει οικονομικά τη Μαρίνα Σταυράκη «εδώ και μία διετία»

Αποκάλυψη Κούγια! Ο Πατούλης δεν στηρίζει οικονομικά τη Μαρίνα Σταυράκη «εδώ και μία διετία»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Αποκάλυψη Κούγια! Ο Πατούλης δεν στηρίζει οικονομικά τη Μαρίνα Σταυράκη «εδώ και μία διετία»

Στο «Πρωινό» έκανε δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας

Στο «Πρωινό» έκανε δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της Μαρίνας Σταυράκη. Όπως ισχυρίστηκε ο ποινικολόγος, η πελάτισσά του θα ήθελε να φροντίσει ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, μόνο για να ολοκληρώσει τις σπουδές τους το παιδί τους.

«Η κυρία Σταυράκη, εκείνο το οποίο θα ήθελε είναι να φροντίσει ο κύριος Πατούλης να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, μόνο για να ολοκληρώσει τις σπουδές του το παιδί τους που έχουν από το γάμο ο όποιος διαλύθηκε πριν από λίγο καιρό. Δεν ενδιαφέρει την κυρία Σταυράκη ούτε η ίδια να πάρει διατροφή, γιατί είναι οικονομικά αυτάρκης, ούτε αν θα κάνει ένα ή δύο παιδιά. Δεν έχει κανένα χαρακτήρα τέτοιο η παρέμβαση, την οποία μου ζήτησε να κάνω και αυτό θα κάνω», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όχι, έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία η κυρία Σταυράκη, δε γνωρίζω αν πούλησε το πατρικό της, αν το πούλησε, το πούλησε για να κάνει κάποια άλλη αγορά. Έχει εισοδήματα από ενοίκια, δεν έχει οικονομικές δυσκολίες, απλώς θεωρεί ότι είναι άδικο να έχει ένα παιδί με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ιδιαίτερα οικονομικά εύρωστος και να μη βοηθάει αυτός στην ποιοτική εξέλιξη του παιδιού μέσω των σπουδών του».

Ακόμη, ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Πατούλης δεν στηρίζει οικονομικά τη Μαρίνα Σταυράκη «εδώ και μία διετία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments