Lifestyle

Μαρίνα Σάττι: Το αγόρι που τράβηξε την προσοχή της και κατέβασε στη σκηνή τρέλανε μέχρι και τη χορογράφο της

Μαρίνα Σάττι: Το αγόρι που τράβηξε την προσοχή της και κατέβασε στη σκηνή τρέλανε μέχρι και τη χορογράφο της

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Μαρίνα Σάττι: Το αγόρι που τράβηξε την προσοχή της και κατέβασε στη σκηνή τρέλανε μέχρι και τη χορογράφο της

Δεν γινόταν να μην τον προσέξει και φυσικά δεν γινόταν να μην τον κατεβάσει στη σκηνή

Μια αξέχαστη και για την ίδια αλλά και για την ομάδα της συνάντηση είχε η Μαρίνα Σάττι στην πρόσφατη συναυλία της στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό.

Η τραγουδίστρια κατά τη διάκεια του προγράμματός της κι ενώ είχε ξεκινήσει να τραγουδάει το κομμάτι “Στην υγεία μας” εντόπισε ανάμεσα στο κοινό στις κερκίδες έναν νεαρό που πραγματικά τα έδινε όλα με τον χορό του.

“Να σου πω… έλα εδώ” του είπε από το μικρόφωνο και τον περίμενε να κατέβει στη σκηνή για να συνεχίσει το τραγούδι. Και δεν την απογοήτευσε. Αντιθέτως. Η Μαρίνα μάλιστα σχεδόν γονάτισε, όπως κάνουμε όταν θέλουμε να αποθεώσουμε κάποιον που χορεύει και ανάλογη ήταν και η αντίδραση των συνεργατών της.

Η βασική της συνεργάτιδα, χορεύτρια και χορογράφος της εδώ και χρόνια Ειρήνη Δαμιανίδου που εκείνη την ώρα δεν ήταν στη σκηνή, βλέποντας τον σχεδόν επαγγελματία χορευτή βγήκε τρέχοντας και έκατσε δίπλα στην Μαρίνα χτυπώντας παλαμάκια στο νεαρό που πραγματικά τους άφησε όλους άφωνους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments