People

Η πρώην της Μαντόνα αποκαλύπτει πώς ήταν η σχέση τους: Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας

Η πρώην της Μαντόνα αποκαλύπτει πώς ήταν η σχέση τους: Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας

Πηγή Φωτογραφίας: twitter//Η πρώην της Μαντόνα αποκαλύπτει πώς ήταν η σχέση τους: Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας

Για τη σχέση που είχε με τη Μαντόνα τη δεκαετία του '90 μίλησε η Τζένι Σιμίζου, λέγοντας πως ένιωθε σαν «πόρνη πολυτελείας».

Το 57χρονο μοντέλο προσέφερε σπάνιες πληροφορίες για τη σχέση της με την 66χρονη τραγουδίστρια στο ντοκιμαντέρ «In Vogue: The ’90s» της Disney+, το οποίο κάνει μια αναδρομή στα αστέρια που καθόρισαν μια εμβληματική δεκαετία στην ιστορία του περιοδικού.

Στο έκτο και τελευταίο επεισόδιο του «In Vogue: The ’90s» η Τζένι αποκάλυψε ότι είχε ένα ειδύλλιο με τη Μαντόνα την ίδια εποχή που έβγαινε με την Αντζελίνα Τζολί και παραδέχθηκε πως πετούσε σε όλη την Ευρώπη προκειμένου να βρίσκεται τα βράδια με την τραγουδίστρια.

«Ήταν υπέροχο να είμαι η πόρνη πολυτελείας της Μαντόνα»

Η Τζένι, η οποία παντρεύτηκε τη σύζυγό της Μισέλ Χάρπερ το 2014, πρόσθεσε ότι σε μια περίπτωση πέταξε από το Μιλάνο στο Παρίσι για να περάσει τη νύχτα με τη Μαντόνα, πριν πετάξει πίσω στην Ιταλία για την επόμενη παράστασή της. Χαρακτηριστικά, είπε: «Εννοώ ότι δεν μπορούσες να πεις “όχι” στη Μαντόνα τη δεκαετία του ’90. Όχι μόνο ήταν υπέροχο να αισθάνεσαι σαν πόρνη πολυτελείας, γιατί έτσι ήταν, αλλά μου τηλεφωνούσε και μου έλεγε “Μπορείς να με συναντήσεις στο σόου μου στο Παρίσι; Είσαι στην Ευρώπη, σωστά;” κι εγώ απαντούσα: “Ναι, μόλις τελείωσα το Prada, θα πάρω το αεροπλάνο για εκεί”. Και πήγαινα στο Ritz στις 4 το πρωί, έκανα σεξ και επέστρεφα αεροπορικώς στο Μιλάνο».

Στα απομνημονεύματά της του 2023 η ηθοποιός και μοντέλο είχε περιγράψει λεπτομερώς το ειδύλλιό της με τη Μαντόνα, παραδεχόμενη ότι θεμέλιο της σχέσης τους ήταν μια βαθύτερη σωματική σύνδεση παρά συναισθηματική. Είχε εξηγήσει τότε: «Δεν είχε να κάνει με έναν συναισθηματικό δεσμό, αλλά με το να φτάσει ο ένας τον άλλον στα ύψη της σεξουαλικής έκστασης. Μου άρεσε το ότι με έκανε ό,τι ήθελε αυτή η γυναίκα. Με εξιτάριζε το ότι με διέταζε να πηγαίνω στο δωμάτιό της όποτε είχε όρεξη για σεξ».

Ποια είναι η Τζένι Σιμίζου -Είχε παράλληλα σχέση με την Αντζελίνα Τζολί

Η Τζένι Σιμίζου έγινε διάσημη όταν την προσέγγισαν προκειμένου να γίνει μοντέλο για τον Calvin Klein, και ήταν το πρώτο μοντέλο από την Ασία που έκανε πασαρέλα για την Prada.

Η Τζένι Σιμίζου με τη σύζυγό της

Την ίδια περίοδο που είχε σχέση με τη Μαντόνα, η Τζένι είχε και ένα ειδύλλιο με τη συμπρωταγωνίστριά της στο Foxfire, Αντζελίνα Τζολί.Η ίδια η Αντζελίνα επιβεβαίωσε το ειδύλλιό τους σε συνέντευξή της το 1997, περιγράφοντας: «Την ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο που την είδα. Πιθανότατα θα είχα παντρευτεί την Τζένι αν δεν είχα παντρευτεί τον σύζυγό μου (σ.σ.: τον Τζόνι Λι Μίλερ)».

Στο ντοκιμαντέρ, η Τζένι αναφέρθηκε επίσης στη δική της άνοδο στο προσκήνιο ως σταρ της μόδας, λέγοντας: «Η γυναίκα μου θα με… σκοτώσει, αλλά εκείνη η εποχή ήταν τόσο τρελή και διασκεδαστική και υπήρχε κάτι ειλικρινές σε ορισμένες στιγμές».«Θυμάμαι ότι οι φίλοι μου με έφεραν στην Times Square και έλεγαν “κοίτα!” και μόλις είχα κάνει μια καμπάνια της Banana Republic και από κάτω έγραφε “American Beauty”. Ποτέ στη ζωή μου δεν με είχαν περιγράψει ως Αμερικανίδα και ως καλλονή. Όντας Γιαπωνέζα και λεσβία, περπατούσα στον δρόμο και δεχόμουν ποικίλα αρνητικά σχόλια. Αλλά για ένα δευτερόλεπτο, βλέποντας αυτή την καμπάνια, ήταν μια τόσο μεγάλη δήλωση και είμαι ευγνώμων στον Calvin Klein, γιατί έκανε κάτι τόσο θετικό».

Το ντοκιμαντέρ «In Vogue: The ’90s»

Το «In Vogue: The ’90s» αποτελεί μια εκπληκτική ματιά στη βιομηχανία της μόδας κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δεκαετίας. Στο ντοκιμαντέρ η Τζένι μιλάει με πρώην συντάκτες της Vogue, συμπεριλαμβανομένου του Edward Enninful και διασημότητες όπως το supermodel Ναόμι Κάμπελ, η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου και η πρωταγωνίστρια του «Sex And The City» Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Παρουσιάζονται επίσης σπάνια, ανέκδοτα αρχεία από σημαντικές προσωπικότητες της βιομηχανίας της μόδας και αποκαλύπτονται άγνωστες ιστορίες των πιο διάσημων πολιτιστικών εκδηλώσεων και κινημάτων της δεκαετίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments