Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ημέρα μεγάλης χαράς για το «Καραμανδάνειο» Πάτρας [pic]

Άδωνις Γεωργιάδης: Ημέρα μεγάλης χαράς για το «Καραμανδάνειο» Πάτρας [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης: Ημέρα μεγάλης χαράς για το «Καραμανδάνειο» Πάτρας

Το Καραμανδάνειο αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης κτιριολογικής και ιατροτεχνολογικής αναβάθμισης των νοσοκομείων στην ιστορία του ΕΣΥ

Την ξεχωριστή χαρά του και υπερηφάνεια για τη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας επισημαίνει πως ο μαγνητικός τομογράφος βρίσκεται πλέον σε λειτουργία, παρέχοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε ένα νεογνό 45 μόλις ημερών και σε ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι.

Επισημαίνεται ότι το «Καραμανδάνειο» έτυχε της προσωπικής φροντίδας του υπουργού Υγείας. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, επρόκειτο για ένα ουσιαστικά εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο. Χαρακτηριστικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης το είχε χαρακτηρίσει «αχούρι», το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως και σήμερα είναι ένα πραγματικό στολίδι για τη δημόσια υγεία και την δυτική Ελλάδα. Πλέον, το Καραμανδάνειο είναι ανταγωνιστικό των ιδιωτικών παιδιατρικών νοσοκομείων.

Υπενθυμίζεται ότι το Καραμανδάνειο αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης αλυσίδας νοσοκομειακών μονάδων, οι οποίες αναβαθμίζονται κτιριολογικά και τεχνολογικά. Σήμερα, βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή το μεγαλύτερο πρόγραμμα κτιριολογικής και ιατροτεχνολογικής αναβάθμισης του ΕΣΥ από τη σύστασή του.

Επισημαίνεται, ακόμη, πως ο υπουργός Υγείας συνδέεται με το Καραμανδάνειο και με έναν άλλο τρόπο. Στις πυρκαγιές που ξέσπασαν το περασμένο καλοκαίρι στο νομό Αχαΐας, το νοσοκομείο είχε απειληθεί σοβαρά από τις φλόγες, αλλά, χάρη στην άμεση και αποφασιστική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη, το νοσοκομείο εκκενώθηκε προληπτικά και αναχαιτίστηκε αποτελεσματικά και έγκαιρα η φωτιά, που απείλησε το κτίριο.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments