Πολιτική

Δημοσκόπηση Alco: Το 54% των πολιτών πιστεύει ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπολίτευση

Δημοσκόπηση Alco: Το 54% των πολιτών πιστεύει ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπολίτευση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Δημοσκόπηση Alco: Το 54% των πολιτών πιστεύει ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπολίτευση

Σύμφωνα με το δεύτερο μέρος του γκάλοπ - του οποίου το πρώτο μέρος παρουσιάστηκε χθες στον Alpha - καταγράφεται η απογοήτευση των πολιτών

Απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Alco για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς πάνω από τους μισούς ερωτηθέντες (ποσοστό 54%) πιστεύει ότι κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν έχει αξιόπιστη εναλλακτική.

Σύμφωνα με το δεύτερο μέρος του γκάλοπ – του οποίου το πρώτο μέρος παρουσιάστηκε χθες στον Alpha – καταγράφεται η απογοήτευση των πολιτών, αφού στην ερώτηση: «Ποιο κόμμα της αντιπολίτευσης μπορεί να προσφέρει αξιόπιστη εναλλακτική προοπτική διακυβέρνησης» απάντησαν «ο κανένας».

Στο υπόλοιπο ποσοστό, το αποτέλεσμα με το υψηλότερο ποσοστό αποτυπώνεται μόνο στο ΠΑΣΟΚ, καθώς το 14% πιστεύει ότι μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική.

Αντιθέτως, μόλις το 4% εκτιμά ότι εναλλακτική λύση μπορεί να αποτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ίδιο ποσοστό (4%) θεωρεί ότι η Ελληνική Λύση θα μπορούσε να είναι αξιόπιστη εναλλακτική.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από 9 έως 14 Σεπτεμβρίου με τη  ΝΔ στην πρόθεση ψήφου να συγκεντρώνει ποσοστό 23,7%, διατηρώντας άνετο προβάδισμα 10,5 ποσοστιαίων μονάδων, το ΠΑΣΟΚ να παραμένει δεύτερο κόμμα με 13,2% και τον ΣΥΡΙΖΑ να πέφτει στην τέταρτη θέση, μετά την  Ελληνική Λύση, με το ποσοστό του να ανέρχεται στο 9,1%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments