Πολιτική

Σπίρτζης: Τον Κασσελάκη τον νοιάζει μόνο η καρέκλα

Σπίρτζης: Τον Κασσελάκη τον νοιάζει μόνο η καρέκλα

Πηγή Φωτογραφίας: [365264] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ "717" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ζούμε μια κακή κωμωδία εδώ και 11 μήνες

Για τον εμφύλιο στον ΣΥΡΙΖΑ και το ενδεχόμενο επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση και προσπάθεια αποκλεισμού της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη. «Όχι δεν ισχύει αυτό» είπε.

«Είναι αποκλεισμός να ζητάει ένα κόμμα οι υποψήφιοι πρόεδροί του να έχουν λευκό ποινικό μητρώο και καθαρό πόθεν έσχες;». «Όποιος θέλει να είναι υποψήφιος δεν είναι απόλυτα λογικό να καταθέσει το ποινικό μητρώο και το πόθεν έσχες του;», διερωτήθη στη συνέχεια.

Απαντώντας σε σχέση με το αν τον ανησυχεί η πιθανότητα ο κ Κασσελάκης να επανεκλεγεί Πρόεδρος, είπε: «Δεν με ανησυχεί η υποψηφιότητα Κασσελάκη. Είναι προφανές ότι με την συρρίκνωση που έχει υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με την απώλεια της σοβαρότητάς του και τη συνεχή εσωστρέφεια που εχει δημιουργήσει ο κ. Κασσελάκης, έχει απομακρύνει πολλούς ψηφοφόρους, περαιτέρω από του ποσοστού που χάσαμε στις εκλογές».

Ερωτηθείς αν ο κ. Κασσελάκης πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος είπε ότι «τον κ Κασσελάκη τον νοιάζει μόνο η καρέκλα του και ζούμε μια κακή κωμωδία 11 μήνες». «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που είναι πρόεδρος σε ένα κόμμα, να έχει κεντρική επιτροπή που είναι ελεγμένη από τη βάση, να καταθέτει μομφή εναντίον του, ότι δλδ το κόμμα του δεν τον θέλει και να καταθέτει ξανά υποψηφιότητα…Δεν θεωρώ τον κ Κασσελάκη κομμάτι του προοδευτικού κόσμου», τόνισε.

«Ενωμένος χώρος θα μείνει, με τον Κασσελάκη δεν θα έχει σχέση. Αν κερδίσει ο Κασσελάκης, θα φύγει το ”χώρος” του ΣΥΡΙΖΑ και θα μείνει μόνος του», είπε προσθέττοντας: «Η γνώμη μου είναι πως δεν θα επανεκλεγεί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments