Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Η on air αναφορά στα σενάρια γάμου και τον σύντροφό της [vid]

Κατερίνα Καινούργιου: Η on air αναφορά στα σενάρια γάμου και τον σύντροφό της [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Κατερίνα Καινούργιου: Η on air αναφορά στα σενάρια γάμου και τον σύντροφό της [vid]

«Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ τις μηχανές. Ο σύντροφός μου, ο Παναγιώτης, έχει μηχανή. Και μου λέει, "σου 'χω πάρει και κράνος". Δεν ανεβαίνω...», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου

Μια αναφορά στον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή έκανε το πρωί της Πέμπτης 19/09/2024 μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού επιχειρηματία, και μέσα από τα social media της την έχουμε δει να ποζάρει στο πλευρό της με την ευτυχία της να είναι ολοφάνερη.

Σήμερα, με αφορμή το ατύχημα που είχε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τη μηχανή του, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια σύντομη αναφορά στον σύντροφό της.

1-katerina-kainourgiou-panagioths-koytsoubhs-

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν ανεβαίνω στη μηχανή του συντρόφου μου

«Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ τις μηχανές. Σκεφτείτε τώρα, ο σύντροφός μου, ο Παναγιώτης, έχει μηχανή. Και μου λέει, “σου ‘χω πάρει και κράνος”. Δεν ανεβαίνω, δεν ξέρω γιατί», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Τότε, ο Δημήτρης Σούρας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή τη ρώτησε σε ποιον Παναγιώτη αναφέρεται με την Κατερίνα Καινούργιου να του εξηγεί ότι πρόκειται για τον σύντροφό της.

«Α, δε το ήξερα. Παναγιώτης λέγεται; Να ζήσετε» της είπε ο Δημήτρης Σούρας με την παρουσιάστρια να απαντά, «Δεν παντρεύτηκα ακόμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments